Tilbake fra Bodø

torsdag 19. november 2009

DA er vi tilbake fra Bodø hvor August ble døpt på søndagen. Vi har hatt det kjempekoselig med venner og familie. Vi er så heldige at foreldrene til Frank hadde ordnet det meste til vi kom dit, og det ble kjempebra ! Tusen takk til dem, og takk til min familie og alle som hjalp til i Bodø når vi var der. Dåpen ble en suksess iallefall. Jeg har en hau med bilder jeg må redigere før jeg kan legge dem ut, men de kommer snart !

I går var tiden kommet for Augusts 3 måneders kontroll. Han var over tre måneder da, så det er ikke så lenge til ny kontroll igjen. Kontrollen gikk fint den. Han har vokst innmari masse !

Woho.. ! Nå veier han nestne 8 kg, så han er en stor og fin gutt.Når hun skulle måle lengden hans så målte hun på skeiva og greide ikke å strekke ut foten hans, så han ligger egentlig helt på linjen han følger her, men jeg plottet likevell inn målet hun gjorde.

Etter kontrollen i går fikk han nok en liten reaksjon på vaksinene. Han fikk feber og ble veldig utilpass. Han ble også ganske tørst og var til og med oppe i natt for å spise. Det har han ikke gjort på ca. 2 måneder. Men i dag er formen fin.

Jeg er nå hjemme med både Hilde og August. Hilde har hostet i 1,5 uke nå og har hatt vondt i ørene i noen dager også. Vi skal egentlig vaksineres mot svineinfluensa i dag, hele gjengen. Men tror vi venter til i morgen for å se om ørene til Hilde er bedre i dag. Hun har neppe betennelse, og jeg tror det henger sammen med halsen hennes. Hvis alt er fint i dag så drar vi og tar vaksinen i morgen. *urk* jeg har sprøyteskrekk, og GRUER meg.


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Gratulerer med vel overstått dåp. Godt å ha det unnagjort. Kan tenke meg det var flott å tilbringe tid sammen med venner og familie i Bodø. Gleder meg til å se bilder!

Jeg tok vaksina i dag, så nå er hele familien vaksinert. Eller bortsett fra Silje da. Og vaksina til Marte var jo totalt bortkasta, siden hun fikk svineinfluenseskiten dagen etter at hun tok den. Men men, sånn er det. Nå håper vi i alle fall at vi slipper å få mer av svineriet i hus!

Elise sa...

Takktakk ! Ja, det er godt å være ferdig med den biten iallefall :) Nå gjenstår bare fotografering, takkkort mm.

Ja, gikk vaksineringen greit ? Bivirkninger osv ? Jeg har skikkelig sprøyteskrekk, og har gruet meg i masse dager nå *urk*.
Håper dere slipper mer svineri nå ! *klem*

Fam sa...

Velkommen hjem! :)
Klem fra Fam

by mlekoshi