Nytt forsøk...

tirsdag 10. november 2009

Ja, jeg prøver videre jeg.... men finner liksom ikke helt balansen tror jeg. Nå har jeg en oppskrift som fungerer veldig bra, bare jeg får tatt den ut av ovnen AKKURAT når den er ferdig.. og det er ikke så enkelt kl midnatt etter en veldig slitsom dag *kremt*, og en type frosting igjen å prøve. Så tror jeg at det er i boks. Ellers så orker jeg ikke mer !
Type # 2 : vanilje-cupcakes og frosting med sitron... Gode. Men Frank fordrar ikke sitronsmaken.
# 3 og 4... Vanlige vaniljemuffins med en god oppskrift... Prøvd på to forskjellige stekelengder. Men ble likevell ikke saftig nok.

# 4 var den samme som # 1, men denne gangen ble de for mye stekt. Og her er noe av cupcakes-masakren.. I dag skal jeg rett og slett bake den rette oppskriften og være ferdig med det ! Må i tillegg gjøre klar fondanten til sjokoladekaken som skal bakes i Bodø, og sukkerpastaen til modelleringen av roser og blomster til marsipan og sjokoladekaken. Men så er alle apotekene utsolgt for glukose, og da står jeg fast. Må nesten sende Frank ut på glukose-jakt på jobben i dag.

Anyways ! Nok om baking! I går var jeg alene med begge ungene siden det var planleggingsdag i barnehagen. Skulle sikkert funnet på noe, dratt ut eller noe slikt. Men energien er dessverre ikke tilstede for tiden. Så vi ble rett og slett bare hjemme vi. Og det var et prosjekt i seg selv. August hadde prosjekt jeg-vil-ikke-sove-i-dag-heller.. og Hilde viste akkurat hva som fikk mammaen til å blir irritert. Så slik gikk nå dagen. Avsluttet med noen timer baking, og lite søvn i natt igjen = en veldig søvnig Elise forran PCen her. Og i dag må jeg gjøre unnav masse som skal gjøres før vi drar til Bodø, vaske masse klær og ikke minst: trene. Energi... kom til meg !!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan si du går virkelig inn for oppgaven! Jeg har to veldige gode oppskrifter på luftige muffins, men de er ganske søte og mye sukker. Frosting har jeg aldri forsøkt meg på, men kanskej jeg skulle stjele ideen din og lage lyseblå til vår dåp også. ;)

Kjenner til det med lite energi. Her ligger storesøster rett ut med antakelig svineinfluensaen og lillebror har funnet ut at dagsoving er for pyser.. Slitsomt!

Ønsker dere en fin uke!

Liv-Inger sa...

Man blir rent sulten av å lese bloggen din om dagen ;-)

LilleLeo sa...

Hei! Så utrolig kjekt å se at det er sving i deg enda! Jeg fant bloggen din gjennom en venninnes blogg, Merete. Gratulerer med nytt tilskudd til familien! Vi var i samme barselgruppe på NM, i tilfelle du ikke husker meg. Klem fra Kristine/LilleLeo. <3

Elise sa...

Huff Merete ! God bedring til storesøster.. og huff.. kjenner til det der med sovenekt på dagtid. Veldig slitsom :s Ha en fin helg !

Liv-Inger: Hehe... ja,sitter her og er litt sulten selv akkurat nå går å spiser litt*

Lilleleo: Næmen, hei ! Selvsagt husker jeg deg ! Så koselig ! Kjempetrivelig om du vil følge med videre også, og håper det går bra med dere. *klem*

by mlekoshi