Min nye D90-kamerat !

fredag 11. desember 2009

13 dager igjen til julaften ! Woho.. det går så fort ! Plutselig er jula over igjen og solen er tilbake. Jeg har alltid slitt mye i mørketiden, og i år er iallefall inget unntak. På søndag har jeg faktisk bursdag. Jeg har fått DEN fine bursdagsgaven /forsinket barselgave / snill kjærestegave fra Frank, Hilde og August allerede nå: Et Nikon D90 Kamera !! *GLLLIISE* Det har imidlertid litt mer kompliserte innstillinger enn hva jeg er vant til, så nå har jeg mye å fordype meg i. Og denne gangen har jeg litt planer. Jeg skal slutte å bruke autofunksjonene og lage egne innstillinger på kameraet. Så jeg har bestilt meg en del bøker på amazon slik at jeg virkelig skal få utbytte av skatten min. Jeg tør ikke tenke på hva bøkene hadde kostet i Norge, men alle disse bøkene kjøpte jeg til under tusenlappen.


Og et delmål på veien er å delta på fotokurs for å få prøvd ut litt mer av teorien. Har iallefall meldt meg inn i Tromsø fotoklubb nå. Blir veldig spennende. Og tenk at jeg er så heldig at jeg faktisk får en gave hos Frank som han har brukt så masse tid på å undersøke om før han kjøpte det. Og det at han oppfordrer meg til å drive med noe som jeg elsker å gjøre. Jeg er bra heldig som har en så snill og omtenksom kjæreste.

Siden jeg er nesten helt ferdig med julegavene så koser jeg meg med å pakke inn gavene. Jeg ELSKER å pakke inn gaver når jeg har gid tid og rette materialer. I år går det i silkepapir, ensfargede kraftige papir og pene merkelapper !

I går rundt lillegutten vår hele 4 måneder ! Tenk at det har gått så utrolig fort. Jeg får nesten ikke tid til å nyte dette. Se hvor stor godklumpen har blitt :


Nå har han blitt for stor til å sove i hengevuggen sin, så vi har flyttet so-ro vuggen ned på soverommet og festet en forferdlig mindre pen uro på den. Litt lys og lyd og bevegelige smådyr gjør at lillegutt faktisk sovner i senga av seg selv.. og det mye fortere enn når vi måtte sitte å vugge han! Himmelsk deilig ! Jeg sa at jeg skulle legge ut noen linker til butikken som selger barneklær til de som skulle kjøpe barneklær i julegave, men må innrømme at energien er litt for laber til det akkurat nå. Og interessen min rettes litt må min nye D90-kamerat som står ved siden av PCen her *kremt*.


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

For en utrolig flott gave! Kan tenke meg du kommer til få mange fine stunder med det kameraet, ja. For ikke å snakke om at mange fine stunder kommer til å bli foreviget med kameraet. Kjekt!

August er blitt kjempestor, jo. Tida går virkelig fort. Syns liksom det er bare et par uker siden vi møttes på lekeplassen på Storelva med store mager og gode greier. Og nå er ungene plutselig flere måneder gamle. Jeg skjønner ingenting, jeg.

Elise sa...

Ja, tenk ! egentlig investerte Frank litt i hele familien *renser samvittigheten etter den svære gaven*. Gleder meg masse til å bruke goklumpen !

Ja, gjett da ! Regner med at han nærmer seg 9 kg snart :P Så han er en skikkelig goklump han. Jaaaa.. hva skjedde ?!?! Det er jo snart et halvår siden jo :o/ Ikke det at jeg SAVNER å gå gravid, men jeg syns tiden flyr for fort... :/

by mlekoshi