Happy bursdag !

søndag 13. desember 2009

Tjohei ! I dag er det lucia og jeg har bursdag gitt. Våknet til frokost og varm kakao på senga og bursdagssang. Så våknet jeg litt etterpå til pakker og brownies på senga. Og nå er jeg endelig kommet meg opp av senga.


Denne "luken" i burdagskalenderen har betydd masse for meg i alle årene som har gått. Da jeg var lita så så jeg selvsagt frem til den 13. på adventskalenderen. Masse forventninger og nedtelling. Nå har lillejenta mi kalenderen, og det er veldig koselig å se på den der den henger i stua og tenke tilbake på alle de gode studene jeg har hatt med den.

I går tok Hilde hull i ørene. Faktisk ! Det hadde jeg aldri trodd hun skulle tørre når det kom til stykket. Men hun var kjempetøff ! Det er flere jenter i barnehagen som har fått hull, og jeg har hele tiden lovet at hun skal få hull når hun vil (egentlig i troen på at hun ikke kom til å tørre å ta hull). Hun har pratet om det flere gang i det siste, og hver gang har hun konkludert med at hun skal gjøre det en annen gang. Men i går ryddet hun rommet for å få hull i ørene, og vi dro til byen. Vi fant en frisørsalong som tok hull og jeg var forberedt på å komme ut derfra med ingen, eller på det meste et hull. Hun valgte øredobber og satt seg ned i stolen. Det ble tegnet opp og gjort klart. Så fikk hun skutt inn på den ene siden. Og hun sa ikke et pip. Så måtte han bruke litt tid på å gjøre klar til den andre siden, og da fortalte hun meg at det gjorde ganske vondt, og spurte om hun kunne holde meg i hånda. Jeg var sikkert på at NÅ kommer vi ut herfra med ett hull, men jammen meg turte hun å ta det andre hullet også. Så nå har hun to rosa blomsterøredobber i ørene sine. STORE jenta mi ! Skal nevnes at jeg var vell ca. 14 år når jeg endelig turte å ta hull i mine ører *kremt*.

Ha en fin dag videre !


4 kommentarer:

Siw sa...

Gratulerer med dagen!

Elise sa...

Tusen takk :)

Liv-Inger sa...

En litt forsinket gratulasjon herfra: GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN SOM VAR!!

Så tøff Hilde var som har tatt hull i ørene. Jeg husker ennå da jeg selv tok mine hull. Den gang var det ikke pistol på salong, nei. I hjembygda mi gjorde vi det selv. Vi var flere jenter som tok hull hos ei nabokjerring samtidig. Bedøvelsen var klesklyper i øreflippen. Deretter var det til med nåla. Ja ja, funka det også :-)

Anonym sa...

Hei. Fin blogg du har. Skulle gjerne spurt deg om noe. Kan du ta kontakt på admin@barnemix.no?

by mlekoshi