Hade bra 2009 - velkommen til 2010.

søndag 3. januar 2010

Da har vi kommet oss hjem fra juleferie. Selv om det er koselig å være på besøk, så er det deilig å komme hjem til rutinene igjen. Jeg tror rett og slett bare jeg skal legge ut bilder i dag og heller skrive litt i morgen. Er ganske, egentlig.
Juleferie... også for de fibente.

Lillegutt runder straks 5 mnd, og får her den første smaksprøven på mild risgrøt. Han er en røslig kar, og har en fin apetitt for å si det slik :)
MMmmmmm...
Som tidligere nevnt så legger jeg ikke ut bilder av Hilde hvor hun er identifiserbar og gjennkjennelig lengre, men jeg kommer til å legge ut bilder som det over her - hvor hun ikke kan kjennes igjen (ved mindre du kjenner gojenta). Da blir selvsagt bildeutvalget litt mer beskjedent nedover her, siden jeg (naturlig nok) har flest bilder av Hilde hvor du faktisk ser at det er henne... og så er hun selvsagt på veldig mange av bildene.

Hohoho... se hva jeg får se på da ?!?!


Mammakos med en sliten mamma. Se hvor stor gogutten har blitt !!

Tid for juletrepynting, og var så heldig at hun fikk sette kronen på verket.Litt gløgg og småkaker til arbeidet.Oiii.. se.. pakker med et tre på.. Vell. Til forsvar så var vi ganske mange som feiret jul sammen.


Gogutten i juleantrekket sitt !

Og blå ullfrotesokker *knegg*
Hilde og søskenbarnet hennes leser julemagasiner mens de venter på at nissen skal komme på besøk.


Nissen ! Ungene (og Balto) er helt i ekstase over nissens plutselige ankomst. Så plutselig var den, at de voksne heller ikke var helt forberedt. Men det ble bra !


"Jeg så mamma kysse nissen jeg !".. Hehe !

August åpner sin første julegave sammen med tante Marie.

Ungene venter på at vi skal åpne resten av julegavene med å slår ihjel tiden med litt spilling på de matchende råååsa DS`ene.


Iført en av gavene åpner Hilde fiffileken hun hadde ønsket seg fra farmor og farfar.


Ah... min deilige gave fra familien !

Vi er på vei til 1.juledagmiddag, og August prøver den nye fine matrosdressen han fikk i julegave.

Kommer sterkere tilbake...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi