Energi søkes !

torsdag 7. januar 2010

Finner du noen smuler til overs, så blir det veldig verdsatt her. Men hva gjør egentlig denne damen i permisjon de 2 x 45 minuttene August sover på dagtid ?! (Alle andres barn sover timesvis på dagtid. Det gjorde Hilde også. Men denne gangen har vi dessverre ikke noen dagsover.).
Så da prøver jeg å få gjort mest mulig og alt mulig på den korte tiden.

Jeg jobber med to runde skjerf (som jeg har linket til i et tidligere innlegg) samtidig
Har dessverre ikke kommet så kjempelangt enda.. Men det kommer seg nok !
Resten av fargene i skjerf # 1.
Fargene i skjerf # 2. Litt mer "meg-farger", men jeg liker begge to jeg.
Jeg ble litt lei av alle disse store hespene som måtte rulles opp, så jeg kjøpte meg liksågreit en garnvinde fra Kina. Nå mangler jeg bare et hespetre, men enn så lenge får Frank fungere som hespetre for meg...
Og denne er legendarisk: Hver gang jeg lager meg en kopp te når August sover, så våkner han. Det er nesten slik at jeg ikke tørr å lage meg en tekopp på kveldstid.
Sudoku på den nye iphonen ?! *kremt*
Ahh.. Deilige fotobøker !

Ellers har vi barnetreff både titt og ofte i gaten og ellers. Nå som jeg bare pumper 3 ganger om dagen kan jeg faktisk være litt sosial igjen ! Deilig ! Og i går var jeg faktisk en tur innom SATS på sykkeltime. Var ganske deilig, selv om musikken kunne vært noen hakk bedre. Til helgen kommer familien hit på besøk. Da skal pappa og min tante feire 60-årsdagene sine sammen, og det blir kjempekoselig. Frank har startet i ny stilling og jeg kan stolt vise frem Frank og Morten`s (en god venn og kollega) prosjekt det siste året som nå er en realitet her. Siden vi begge jobber som bidragsfogder har det vært en spennende tid, og enda mer spennende skal det bli når den blir utgitt om ikke så lenge. *klapper for Frank og Morten*

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Huff, jeg føler med deg når det gjelder den dagsovinga. Eller mangelen på sådan. For det er jo så herlig med de langlurene på dagen. Heldigvis har alle våre hatt seg en 3-timers. Jeg skal sende noen vibber bortover til byen, til August. Vi får se om det hjelper ;-)

Sånn garnvinde lånte jeg av svigermor sist jeg fikk garn fra Nøstebarn. Og hespetre. Helt genialt! Plutselig var det ikke noe styr i det hele tatt. En god investering.

Kos deg med strikkinga, Elise. Og tekoppen ;-)

Elise sa...

Huff ja.. en tretimers høres helt himmelsk ut !! *skuler trøtt bort på en grinete baby*. I dag startet han dagen grinete, så stemninga er ikke i taket her nå for å si det sånn.

Ja, med alle de svære hespene som har kommet inn døra her i det siste vil jeg si at det var en fin investering med garvinde. Hespetreet er litt dyrt, så jeg skal lete på nettet etter noe lurt tror jeg :)

Ha en fin dag !!! :)

Anonym sa...

Hei! Koselig blogg du har. Lurer på hvor du har kjøpt Tanis-garnet? Det så veldig lekkert ut. :)

Elise sa...

Heihei:) takk! Kjøpt på etsy.com. Surfer på iphonen nå så jeg får ikke lagt ut linken. Søk bare på tanis fiber art ;)

by mlekoshi