A blog without photos is a blog without soul...

søndag 17. januar 2010

Deilige helg ! Og så trist at den straks er over. Men i morgen skal dra på babysvømming (forhåpentligvis) og det blir koselig ! Små søte gleder i hverdagen. Selv om det for det mest er mer stress enn morro.

På torsdag kommer sola tilbake til Tromsø, men det er allerede mye lysere her. Derfor koset vi oss litt ute i dag. Først på tur, så på isen og til slutt i akebakken. Noen bilder fra dagen:
August er straks 5,5 mnd gammel, og har begynt med grøt og litt smaksprøver. Her spiser han p en pærebit i safefeederen. nam nam ! (Som dere ser så er stolen full av grøtflekker - og jeg fikk skikkelig flashback tilbake til hvor mye vi vasket trekket på denne stolen når Hilde var lita.).August fikk en kjempekul leke-påfugl (eller flaggermusa som Frank kaller den..) fra oss i julegave. Han er veldig glad i den allerede.Han setter seg opp når han ligger på fanget og nekter å legge seg ned igjen - huff. Tida går så fort.Alle på tur !
Og det passer jo fint med at det er siste dagen i blogg-om-bæring-uken (som nevnt i tidligere innlegg). For i dag har August koset seg på ryggen til pappaen sin. Sovet litt gjorde han også.


Overvannstraseet bak huset er froset til etter en oversvømmelse, og har derfor blitt en utmerket skøytebane. Hilde storkoset seg der i dag.


Frank har baket kornbrød i dag, og laget hjemmelagde hamburgere til kvelds. Nam, nam ! Skulle ønske det var helg to ganger i uka !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Mange fine bilder! Så koselig de turbildene var forresten. Kanskje vi må ta med oss Silje ut i MT-en snart? Foreløpig har vi bare brukt den inne.

Ja ja, da var helga over. Rart så fort de to fridagene går altså. Jeg er sikker på at tida går fortere både lørdag og søndag, enn den gjør ellers i uka. Snodig.

Ha ei fin uke!

Elise sa...

Heia ! Ja, du må prøve ha ta Silje ut på MT`en ! Så lenge det ikke er vind så bærer jeg August mye ute og det har jeg gjort siden han var ca. 2 mnd, og en stund bar jeg han til butikken hver dag.

Huff ja.. lørdag og søndag går MINST dobbelt så fort :S

Ha en fin uke du og ! :)

by mlekoshi