"Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.”

mandag 18. januar 2010

I dag startet ikke dagen så bra, men det gikk seg til etterhvert. Lillegutt sov derimot bare litt over en time iløpet av hele dagen, så han sovnet fort i kveld. Vi koset oss på babysvømminga i dag, og jeg tror ganske så sikkert at August var den mest aktive og sprelske krabaten av alle de 20 ungene på gruppa. Han sprellet og plasket så mye at han fikk alle til å le. Sjarmerte instruktørene gjorde han også. Min deilige lille gogutt ! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder i dag. Var alene denne gangen så det var ikke så enkelt. Men neste gang har vi planlagt en litt annen logistikk, så da skal vi få tatt noen bilder.
Solen er på vei tilbake ! jaaaaaa.... ! Jeg er nok en av dem som absolutt ikke skulle bodd så langt nord. Kjente bare et støt av energi når jeg så disse rosa skyene. Gleder meg til å være masse ute når sola kommer tilbake.
Neste strikkeprosjekt ligger klar på iphonen min ! Herlige regnbue til August. Men først MÅ jeg få ferdig regnbuekjolen til Hilde *kremt*.

Så en oppfordring: Hjelp ofrene for jordskjelvet i Haiti her, her eller her.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi