Lufta ut av ballongen..

lørdag 23. januar 2010

Det føles iallefall slik. Hilde har vært i to bursdager i dag, heldiggrisen, og koset seg stort. Hun var litt for høy på sukker og opplevelser da vi hentet henne. Greide nesten ikke å sitte i ro i bilstolen. Dagen har gått med til turgåing, avslapping, handling, kjøring frem og tilbake, mating, bæring og soving.

Det er ikke often August sovner på dagtid, ved mindre det er på ryggen eller i vogna, så da måtte jeg (i dag som i går) dokumentere denne uskyldige lille sovende engelen da han sovnet på skinnet på sofaen.

Frank har kjøpt seg valse til racingsykkelen sin i dag. Og det i håp om å komme seg i bedre form iløpet av vinteren. Det er på tide vi innser det: Vi kan ikke vente til sommeren før vi sykler og jogger oss i form. Sommeren i Tromsø er ganske så kort. Han testet den litt i dag, og etter litt over en halvtime kunne han konstantere at det funket bare fint før han stupte i dusjen. Jeg skulle gjerne ha testet den, men mine spinningssko passer ikke på denne sykkelen.

Ja, så handlet vi og spiste middag ute. Noe måtte vi gjøre mens vi ventet på at prinsessa ble ferdig i bursdag nr.2. Mmmm.. pitabrød med kylling og potetbiter ! Handlestress i lørdagsbutikker = ikke så masse "MMmmm".


Men hvis jeg spoler tilbake til starten på dagen: August sov til kl 10 etter et lite måltid kl 07 ! Så jeg har fått sove utrolige 8 (!) timer i natt ! Himmelsk! Og da jeg våknet:

Sol, sol, SOOOL ! Og siden vi har en hyperaktiv engelsk setter, vender vi da snuten ut i skogen for å slippe han løs. August sov jo så masse i morgest at jeg knøt han bare på ryggen for en liten dupp. Men det ble ikke noen liten dupp. Vi var en tur i skogen med Lex, gikk så en tur til ICA for å kjøpe kvikklunsj før vi snudde nesa hjem igjen. Fikk til og med prate lenge med naboene ute før han våknet igjen.

Før han sovnet. koser seg inntil dunjakken til mamma med smokken sin.

hehe..ser ut som en boler i dunjakken. Hjelper ikke at jeg prøver å rette på refleksbåndet her heller.. Og så en liten videosnutt av den hyperaktive setteren vår. Og her har August sovnet på ryggen, så bevegelsene mine er någet begrenset.


Og med det: Ha en fin lørdagskveld !


4 kommentarer:

Siw sa...

Kjempefine bilder! Og fine MT'er. Ser ut som han koser seg veldig der bak på ryggen! :)

trine sa...

Gud, så deilig det så ut med lillegutt på ryggen, nordnorsk vintersol og hund :) *savner andøya*

Elise sa...

Ja, han elsker å bare sitte der å observere helt til han sovner. Og når han sovner så sover han gjerne lenge også :)

Ja, savner også Andøya. Skulle så gjerne vært innom der snart ! Så koselig blog Trine ! Gleder meg til å se resultatet av både oppussinga og mageboeren :)

trine sa...

Ja, du kan tro vi gjør det samme :) Overtar på mandag og det kribler i fingrene etter å komme i gang :)

Ha en riktig god helg, der nord :)

by mlekoshi