There aren't enough days in the weekend.

fredag 22. januar 2010

Da var det HELG ! Åh herlige, herlige helg ! Jeg hadde barseltreff her i dag, og det var veldig koselig. Men jeg er egentlig generelt ganske sliten for tiden, og det er ikke noen god følelse. Det blir ikke noe langt innlegg i dag, men bildene/videoen fra iphonen min får heller "snakke".
August tar bussen for første gang - våken vell og merke. Han er skikkelig "gutt". Veldig fasinert av biler, bussen og ganske høylytt (les: videoen lengre ned).

Lillegutt vil ikke ligge i vognen når han er våken lengre. Han MÅ se ut av vognen og se, og da må jeg bygge opp øverst i vognen slik at han kan se over kanten. Det er ikke så altfor lenge til han er klar for sportsvogndelen på vognen. Tipper han er klar om 2-3 måneder, for da har han mest sannsynligvis ikke plass i baggen sin lengre. Baggen på OTH-vognen vokste han fra for flere måneder siden.

ZzzzZZZzzz... en av de skjeldne sovestundene med August.Så dagens nye milpæl: lillegutt er på vei opp på alle fire. Rumpa rett opp og beveger seg snart femover. Han er en veldig aktiv krabat ! *stolt mamma*


Her har han funnet føttene sine, og tester stemmen noe så veldig. Til tider er det umulig å prate sammen her hjemme. Men artig, det er det !


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, for en fantastisk videosnutt! Tenk at han har blitt så stor... <3

Elise sa...

Ja, det er helt sprøtt ! :P

by mlekoshi