Nydelig vær, nydelig gutt.

tirsdag 9. februar 2010

De siste to dagene har det vært et helt fantastisk solvær her i Tromsø. Og selv om det er kjipt å ikke kunne slappe av mer en 2 x 30 minutter om dagen (det er de minuttene August sover før jeg må trille han videre inn i drømmeland), så er det ikke så kjipt å trille tur i godværet. Det er liksom litt værre når det nesten er snøstorm og over ti minus og Gud-vet-hvor mange effektive minusgrader. Jeg har *hulk* ødelagt den eksterne blitzen til SLR kameraet, så når sola sto opp i går så utsatte vi formiddagsluren 10 minutter slik at jeg kunne benytte sollyset til å ta bilder av lillegutt (som egentlig var litt trøtt og hadde grøtrester i ansiktet).
Og et par bilder av det fantastiske været her. Utsikten ut av vinduet og zoomet inn på lysløypen rett bak huset vårt. Deilig ! Håper været holder seg til helga (og at det kanskje er noen grader varmere). Da skal vi ta oss en liten skogstur !

Lillegutt har nå slitt med tenner siden i november - men det har ikke kommet noen til overflaten enda. Men som dere ser på filmen: Det klør ! Overse den deilige grøtutgrisede vippestolen (prøver å vaske den iallefall en gang i uka, men så er den like grisete en dag etter). Vidoefunksjonen kan være litt vrien her inne på blogspot, så hvis du får feilmelding nå så er det bare å prøve igjen senere.


4 kommentarer:

As sa...

Så heeerlig han e=) Flink du e å ta bilder=)

Silje sa...

Haha, genial video! Han har jo virkelig teknikken inne, luringen! Og så lyden da. Fantastisk :D

Elise sa...

Takk takk :)

-hehe, ja han har virkelig fått teknikken inn nå. Så her gnikkes og gnikkes det hele dagen lang :P

Siw sa...

Herlig gnukking! :)
Og forresten, superfine bilder! Jeg ble veldig nyskjerrig på omgivelsene. Hva ligger August på? Ser jo nesten ut som du har vært i studio :)

by mlekoshi