Aldri så galt at det ikke er godt for noe..

mandag 29. mars 2010

Onsdag ble bilen vår flat. Torsdag ble bilen vår kondemnert. Fredag kjøpte vi ny bil.

Av og til går det fort i svingene, og det er kanskje liksågreit. Problemet er bare at vi må hente bilen i Oslo, og vi blir da en uke uten bil. Hva skal vi gjøre da liksom ?! Vi bor jo ikke akkurat sentralt, og må ta X antall busser for å levere Hilde i barnehagen og komme oss til jobb. Jaja.. Her er iallefall vidunderet vårt:

Det er en splitterny 2010 modell Ford Mondeo stasjonsvogn med masse ekstrautstyr. Og grunnen til at vi henter den i Oslo er at vi fikk den til en veldig bra pris der. Den skulle egentlig demokjøres, men vi fikk den uten demokjøring i 10 uker. Kjempefin !Og det siste bildet der kan vell få enhver barnefamilie +/- hundeeiere til å bli glad :)
Nok om bil !

Vi har hatt et strålende vært her i Tromsø de siste ukene, og det er så deilig ! Men typisk da... Vi har endelig fått låne oss denne livredderen fra tante Kirsti:
...men jeg hører rykter om snø i sikte ! Vi har jo slitt med ryggen denne vinteren begge to, så denne vil nok spare oss for mye irritasjon og vondter. Og takk til pappa som kom å hjalp oss med å fikse den også !


August har hatt et skikkelig utviklingssprang de siste to ukene, og sånt tar på.. lastet over et par søte sovebilder av han:Jeg må jo hele tiden gå å snu han fra mage til rygg om kvelden. Men se så godt han sov når jeg kom inn til han for noen kvelder siden !


Hehehe.. nemlig ! Tror denne gutten er like kresen i matveien som pappaen sin gitt.......
Men tilbake til utviklingsraset - han har fått skikkelig fart på krypingen sin nå...
... og det går fort !

Og han har plutselig begynt å reise seg opp overalt ! Skummelt.

Syns alt går veldig fort. Han har liksom ikke TID til noe ?! (lik mammaen ?) Ikke tid til å sove, ikke tid til å leke, ikke tid til å være liten liksom. Og har gjort en liten annen oppdagelse de siste dagene. Han er veldig krevende for MEG. Han er en mammadalt. Men når Frank har han så kan han fort finne på å leke på gulvet og være litt alene.. ikke så klengete. Men med engang han ser meg så begynner han å sutre å krype etter meg. Så det forklarer hvorfor Frank faktisk får noe gjort mens han har August, mens jeg ikke får gjort noe som helst. De får det sikkert fint sammen i permisjonen dem to - og kanskje Frank faktisk får gjort noe hjemme i tillegg ?


4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Godt å se at det er flere som opererer kjapt og effektivt. Vi er litt sånn "hmmm, skal vi flytte kanskje", og vips, et par dager senere har vi kjøpt hus ;-) Hihi, kanskje ikke fullt så ille, men men. Grattis med ny bil!

Artig å se August da. Så stor han er blitt! Rart at han er bare seks uker eldre enn Silje. Ser ikke for meg at hun kryper over gulvet på den måten om seks uker. Storesøstrene var ålere en lang stund. Vi får se om Silje tar etter dem.

Når er det du begynner å jobbe igjen forresten? Like over påske eller?

Elise sa...

Hehe.. ja, når det kommer til de store avgjørelsene så er vi rimelig kjappe.. men alle småting er vi treigere på :P Merkelig det der !

Hehe, ja han er jo ganske stor for alderen ! Men det er veldig merkelig akkurat hvor forskjellige de små kan være !

*urk* begynner på jobb igjen den 23. april :( Enn du ?

Liv-Inger sa...

Jeg begynner å jobbe nå like over påske, altså tirsdag 6. april. Men da skal jeg bare ha en gjesteopptreden på ti uker. Tar fri igjen fra og med 7. juni og blir hjemme til godt uti september en gang, tenker jeg.

As sa...

Gratulerer med ny bil=)
søøøte August. Aline var også tidlig ute med kryping, snakking og det å reise seg for så å gå. Skummelt når det skjer så tidlig, før de skjønner dette med å falle osv..
Kos dere masse i påsken=) måtte været holde seg bra, ja=)

by mlekoshi