Weather is a great metaphor for life - sometimes it's good, sometimes it's bad, and there's nothing much you can do about it but carry an umbrella.

tirsdag 30. mars 2010

Og i dag er det strålende fint vær igjen ! Deilig ! Jeg krysser fingrer, tær og alt jeg har for at det gode været skal holde gjennom påsken. Besøk eller ei: Vi skal ut i skogen !Jeg jobber videre med Mei Taien til August. Men har i mellomtiden fått sydd noen bleier og slikt. Bilder kommer etterhvert.

I mellomtiden: Ta en titt på Hildes rom på foreldremanualen. Det syns jeg var koselig.. og så fikk jeg samtidig dårlig samvittighet for August sitt rom som enda ikke er ferdig. Målet var at det skulle være ferdig før permisjonen var over, så jeg må nok få fingere ut snart....

August har begynt å si ba-ba og ma-ma til meg og Frank *nhaaa*. Han ER så søt ! Til og med når det begynner med syyyyte-syyyyte etterfulgt av ma-ma. Både Hilde og August er ferdig med svømmekursene de gikk på. Etter påsken starter de med nye kurs. På siste kurset fikk de diplomer og Hilde fikk svømeknapp og var SÅ stolt. Den henger selvsagt på jakken hennes. Hun fikk til og med spørsmål om hun ville bytte til et kurs for litt viderekommende hvor hun kunne utvikle seg mer. Så etter påsken skal hun på svømmekurs med avanserte kunster. Hmm.. snart både svømmer hun fortere og går hun fortere enn mammaen på ski.

6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Du, hvor er det Hilde går på svømmekurs? Marte har lyst til å svømme, men det er lang venteliste, har jeg forstått. Vi sjekket på Kvaløysletta. Men men, det kan hende det blir nok med ski og fotball uansett. Vi får se.

Elise sa...

Hun går på TSS :) Det var lang ventelist, men siden hun gikk på babysvømming og derfor var inne i systemet + at det plutselig ble en plass (?) så fikk hun være med på betingelse at hun var trygg i vannet (noe som hun ikke var :P) :)

Anonym sa...

Så fint rom datteren din har. Hvor har du kjøpt det hvite gulvet i høyglans? Har vært på jakt etter et lignende gulv lenge. Mvh Mari WL

Elise sa...

Takk ! :) Det er kjøpt på IKEA :)

Siw sa...

Den MT'en kommer til å bli veeeeldig fin (*litt misunnelig*). Og igjen, superfint barnerom. Det blir lenge til at våre gutter kan skryte av slik gjennomført stil (ja, i blått, da. Eldstemann ville fått hetta av rosa... ååå,dåååne, liksom). Men utrolig kult!

Artig at lillegutt er startet å bable. Vanvittig utvikling på de små de første årene, altså. Virkelig fasinerende!

Elise sa...

Ja, jeg håper den blir fin ! :) Får ikke sydd noe i påska for da har vi gjester på syrommet mitt :P

Hehe.. ja... August sitt rom fungerer som vognparkering. Men fargene blir iallefall blå, grønn, orange og grå.. når det engang blir helt ferdig.

Ja, det går fort. Men jeg syns det går i skikkelig sprang. Plutselig skjer de mye på veldig kort tid, så skjer det ikke noe på en stund, så skjer det kjempemye igjen. Første året er helt rart. Fra å være en liten hjelpesløs klump er det plutselig full av personlighet og overalt på engang :P

by mlekoshi