Tror vi er omringet av mye dårlig karma...

onsdag 24. mars 2010

For et par uker siden fikk jeg en telefon fra Frank. Og samtalen var var som følger:

Frank: Æ datt !

Meg: hehe.. huff da... Stakkars !

Frank.. Nei.. Æ DATT! Og knuste tenner

*huff*

I går fikk jeg en telefon fra Frank. Og den var som følger:

Frank: Æ fikk baksmell på skatten !

Meg: Haha.... Sææærlig !

Frank: Nei, det e sant ! 7000 i baksmell.

*dobbel-huff*

I dag fikk jeg en telefon fra Frank. Det var som følger.

Frank: Bilen e flat !

Æ.. heeeh...*kremt* HÆ ?

*FAN*

Vi er bare veldig glade for at ingen av oss satt i bilen og at aller uskadet. For det var mange krefter i sving. Og nå er vi dritalei :(4 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

ojsann!!

Siw sa...

Dette er jo helt vanvittig! Herregud, det er jo en lykke at ingen var inni bilen da det raste fra taket. Gårdeier har jo et ansvar, og her må det vel virkeligvære rom for et etterspill. Dette kunne jo ha gått virkelig galt. Huff og huff. Men NÅ må ulykkene være over for deres del. For ei god stund fremover! Keep up the spirit!!

Liv-Inger sa...

Vanvittig så masse uflaks dere har hatt i det siste. Nå må det være over! Og som Siw sier, dette må få etterspill. Gårdeier har definitivt et ansvar. Var jo nettopp i media dette med skilt ala typen "Fare for takras". Selv ikke disse fratar gårdeier for ansvar. Så stå på krava, Elise! Det blir for galt om dere skal ha bonustap eller noe på grunn av dette.

*klem*

Elise sa...

Ja, vi er bra heldig egentlig. Ingen ble skada ! For den snøen var virkelig tettpakka med glass og snø. Vi skulle få takst på bilen i går morgest, men de fikk ikke ut alt snøen før på ettermiddagen.

Ja, gårdseier har ansvar, så vi skal ikke betale noe som helst. OG etterhva jeg ser så har de heller ikke gjort noe for å forhindre at det skjer igjen :/

Vi får ikke bonustap eller noe.. det eneste vi får et et ekstralån på ny bil da. Hadde jo ikke tenkt å kjøpe nybil enda da.. Men men.

by mlekoshi