Pass opp ! Full fart i svingene !

tirsdag 23. mars 2010

Hva driver jeg med da? jooooo......


Hehe.. løper etter August som har fått fart på krypinga.. Herremin for et sirkus. Redde han fra verden og redde verden fra han. Han får tak i alt, og hundene lever farlig :P

I dag har startet dagen heller dårlig. August satt i senga da vi hentet han (note to self: nå MÅ vi stille ned senga hans på et hakk lavere), og hadde ansiktet full av blod. Han hadde blødd neseblod i natt stakkars :( Så satt Frank seg fast i innkjørselen for 2. dag på rad. Herregud for et styr. I går måtte vi ha hjelp til å få han ut, og i dag brukte vi 50 minutter på å grave han frem. Det hjelper ikke når jeg (som jeg har nevnt hundre ganger nå føler jeg) har vondt i ryggen og Frank har strukket noe i ryggen. Vær så snill: Slutt å snøøøø ! :/

*amen*


5 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Steiki, for ei fart på gutten! Jammen går utviklinga raskt. Skjønner du får litt å henge fingrene i nå fremover, ja. Hmmm, Silje kan godt vente litt før hun får det tempoet der. Ingen fare enn så lenge. Såvidt hun hever rompa når hun ligger på magen. Men hun er sterk i armene, så vi får se. Tipper hun blir en åler som søstrene sine ;-)

Helt enig med deg forresten. Nå kan det slutte å snø. Fader altså, må alt komme på en gang alltid??! Gubben var ute og måket det verste av taket i går. Og på verandaen. Akk, måtte vi få vår. Men den kan vi vel se langt etter i ennå et par måneder.

Ha ei fortsatt fin uke!

As sa...

August har satt opp farten, ja. A krøyp også veldig tidlig=) Kan du forresten sende meg linken til den regnbuekjolen du skal strikke til Hilde? Er inne på det nettstedet, så finner den med link fra deg=)

Elise sa...

http://www.ravelry.com/patterns/library/rainbow-dress--big-sis-version

Her er oppskriften AS ;)

Liv-Inger: Ja, jeg savner når han lå i ro og så i taket gitt :P Vi får forhåpentligs låne en snøfreser om noen dagen ! *jippi*

hanssen-familien sa...

Oioi, her går det unna ja! Og så utrolig søt med den kjempeivrige pesinga! Og ledninger er sånt er fin lokkemat ja, kanskje jeg må friste min vesle med fjernkontroll hvis han skal få fart på seg. Han er helt gal etter fjernkontroller!

Liv-Inger sa...

Snøfreser er knall! Da vi bodde i Dukveien investerte vi i det. Hadde jo den gigaparkeringsplassen! Tror Jørn er ganske glad for den investeringa, ja :-)

by mlekoshi