Besøkstid

mandag 22. mars 2010

Vi har hatt besøk av min mamma og pappa siden torsdagen, og koset oss masse alle sammen. Helgen gikk bare supertfort ! Greit at tiden går fort, men helgene går utrolig fort !

Har ikke fått gjort så veldig masse, selv med avlastning. Hilde sov over hos tante Kirsti fra lørdag til søndagen, og på søndagen var hun på basketkamp igjen. Så hun har hatt "fri" fra oss store deler av helgen. Og storkoset seg selvsagt. Det slår meg flere ganger i uka hvor stor hun har blitt nå. Hun som var så veldig lita... plutslig er det gutteprat og jålerier på plakaten. Og ikke minst: Morsome samtaler !

Frank kokkelerer som vanlig. Lager deilige kanelboller, baker brød og lager mat. Når mamma og pappa kom hadde de med seg hysefilet som de laget til oss. Naaammmm ! Det ER så godt. Har spart noe i frysere som jeg skal lage om en stund igjen. På lørdagen laget tante Kirsti pizza til hele gjengen som var på besøk (fikk samtidig besøk av Lone, Tony og Hildes kompis Daniel) og denne deilige banankaken...
.. det står en bit av den i kjøleskapet og ser på meg.. Men jeg prøver jo å leve sundt ! *sukk*
Lillegutt smaker på en skalk for første gang, og det var stor stas altså ! Han har økt til et ekstra måltid om dagen nå. Et lite mellommåltid med frukt og vann eller lignende. Mest for at det er akkurat litt for lenge til neste måltid, men også for å få inn litt flere smaker i maten.
Mamma.. se hva jeg fant ! Hehe.. det lyser av øynene på han hver gang han ser Lex, og hvis han får røre han blir han helt i ekstase. Og Lex er heldigvis en veldig tålmodig hund.
*Kos med besteforeldrene sine*
ÅÅooooæææoo ! Se hva jeg fant ?!En liten filmsnutt. Ble litt kort - fikk akkurat ikke nok plass på minnekortet til å filme at han tar skikkelig av når han får røre på borremaskinen. En skikkelig gutt med andre ord. I går måtte jeg stå leeenge i vinduet med han for at han skulle få se på hjullasteren som dyttet snø utenfor her.

I dag er det babysvømming igjen. Siste gangen før påsken. Det er normalt Frank som er i vannet med han, men forrige gang var det min tur. Det gikk nok ikke så bra for lille mammagutten, så denne gangen er det Frank sin tur igjen. Egentlig er jeg helt tom for energi, og skulle ønske at jeg bare kunne krype under dyna og være der resten av dagen... Ha en fin dag videre !


1 kommentar:

Liv-Inger sa...

Så koselig med besøk da :-)

Jeg ble forresten ekstremt sulten av å kikke i bloggen din i dag, gitt. Sugen på bakverk, ja. Kake, kanelsnurrer, u name it! Og her i skapet er det sørgelig fritt for alt som kunne finne på å friste. Ja ja, kanskje like greit. Gubben nevnte her om dagen at det kanskje var på tide med litt skjerpings hvis vi skal ha noe håp om å kunne gå i shorts til sommeren. Kostholdet vårt har virkelig vært helt på tryne de siste månedene. Ikke bra.

Ha en fin dag, Elise! Håper energien kommer til deg :-)

by mlekoshi