En kreativ dag !

onsdag 17. mars 2010

I dag har jeg faktisk greid å være litt kreativ - innimellom alle gangen August SKULLE sove.. men selvsagt heller ville være våken. Så det ble litt med tanken - fikk ikke gjort alt det kreative jeg ønsket å gjøre. Men fikk da gjort litt.
Startet på panelet på en Mei tai til oss. Så får vi se hvordan den blir til slutt. Designer den bare as-I-go uten noen plan. Blir ofte bra da. Når jeg har store planer for utseende så blir det aldri slik jeg har tenkt.
Jeg fikk samtidig et par pakker i posten. Blant annet litt stoffer til å sy noen bleier av. Det blir koselig. Er jo for gæli og bruke tøybleier og sitte på en hel symaskinpark uten å sy noen til seg selv fremfor å kjøpe. Venter en til stoffpakke på posten.

Og et par fluffy AIO (alt-i-ett) bleier fra itti bitti. Deilige og gode!
Det er liksom helt greit å like å handle barneutsyr når det bare er et par bleier i ny og ne. Når Hilde var lita var det mye forskjellig dyrt utstyr som ble kjøpt inn. Denne gangen er det mye som allerede er utprøvd og det er liksom heller litt koselig å kjøpe litt søte barneklær av og til og en bleie eller to. Men det blir liksom litt lite barneklær også. August bruker jo bare ullklær. Vi er ikke så mye ute og farter siden omstendigheten har vært slik de har vært, og da spreller han likså greit bare rundt i ullbody og strømpebukse. Men jeg gleder meg litt til sommeren nå. Da skal han få barneklær i freshe deilige farger. Og jeg skal endelig shoppe litt barneklær igjen !

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så flink du er! Flotte farger på de stoffene.

Også her går det mest i bodyer og strømpebukser. Har noen bukser til snuppa, men de brukes ytterst sjeldent. Er jo så enkelt å bare dra på en strømpebukse. Har en del heldrakter i de neste størrelsene. Tenker vi får brukt dem når det nærmer seg vår og sommer :-)

Elise sa...

Ja, det er veldig praktisk med strømpis og body. Men nærmere sommer skal det bli deilig med litt fargesprakende babyklær :D

Nattfiol sa...

Så fine bleier ;-) Flotte guttefarger ;-)

by mlekoshi