Nytt design - og helgekos

mandag 15. mars 2010

Ja, jeg ble litt lei av det mørke designet jeg hadde før, så nå har jeg fått en lyst og nesten litt forfriskende design på bloggen min. Deilig nå som vi går mot lysere tider.
Hva syns dere ?


Som dere ser på min forrige post så har vi vært på vift i dag. Frank var hos tannlegen igjen og fikk kostnadsoverslag på skaden og plukket oss opp på veien til jobb igjen. Kostnadsoverslaget på den fine skaden han pådro seg kom på den nette sum av 20.000,- blanke fine kroner den... Velger vell egentlig å ikke si hva jeg tenker om det.
Vi har trasket litt rundt i byen og vært på babysvømming. August har faktisk blitt en skikkelig mammadalt og da jeg var på svømminga i dag hadde jeg store problemer med å få dukket han under eller andre aktiviteter. Han skrek jo bare noen andre prøvde å nærme seg han. Jaja.. kanskje han blir en liten mammaklump.
I helga har vi koset oss med tur, god mat og avslapping. Hilde dro til tante Kirsti på fredag etter barnehagen og kom plutselig ikke hjem før på lørdag til barnetv. Det var veldig godt. Vi trenger nok av og til en pause fra hverandre - og det er kjempesnilt av tante og hjelpe oss. For å ikke snakke om at Hilde hadde det supert da ! Her er noen bilder fra helgas begivenheter:

Her er vi faktisk rett bak huset vårt. Det er sånn ca. 50 meter til lysløpya og det er litt lettere å komme seg ut da.
Strålende solskinn og deilige temperaturer. Vi har ikke akkurat hatt en god vinter, så når sola skinner må vi bare benytte anledningen og komme oss ut.
Kulingen ! Bæring + ryggvondt er ikke akkurat en god kombinasjon. Men det er faktisk bedre å bære han på ryggen enn å bære han i hendene.
Ka ser du på liksom ?!
På lørdags formiddag dro vi en tur på Extra-leker butikken for å kjøpe litt småting. Og da August fikk velge mellom lamaze-bamser ville han VELDIG ha den rosa elefanten. Ja, så da kom vi hjem med en råååsa elefant og noen kule magnetiske stabledyr.

Mmmm.. Elsker at jeg har en samboeren som liker og lage mat - og som er god til det ! Her har vi indrefilet av svin, surret inn i spekeskinke, steikt mais, hjemmelagd kryddersmør og poteter + salat og tatziki.

Og til sist et par videoer fra turen:Hilde har blitt veldig flink på ski, selv om vi nesten ikke har vært ute med henne på ski i år. Men de har gått mye på ski i barnehagen da.Hehe.. ja... raggdotten vår er tilbake. Her er han halvnappet. Vi har enda litt igjen...


6 kommentarer:

Line sa...

Kjempefint design!! Til å bli glad av, og en fin påminnelse om at vi går mot lysere tider:o) God bedring med ryggen!

Liv-Inger sa...

Flotte bilder fra ei fin helg! Er jo så deilig med den lysløpypa rett bak boligfeltet. Som jeg gleder meg til å ta den i bruk igjen :-)

Hilde er blitt kjempeflink på ski, jo. Så bra at de går mye på ski i barnehagen.

Jeg ble forresten rent sulten av å se på det matbildet. Så fryktelig godt ut. Har en svinefilet liggende til tining på benken, men skinke har vi ikke. Så det får bli en enklere variant her i dag. Blir uansett bare en kjapp middag før eldstetøtta suser avgårde på fotballtrening. Sånn går nå ettermiddagene. Mandag, tirsdag og onsdag er det aktiviteter som starter kl. 17.

Ha en fin-fin dag, Elise! Håper ryggen blir bedre :-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)

Fantastisk fint design på siden din! :-)

Skulle gjerne vært i kontakt med deg, så fint om du kan sende meg en mail: foreldremanualen@hotmail.com

siv margit sa...

hei

er du fornøyd med bergans klærne til hilde?vurdere å kjøpe det samme til sønnnen min på 6 til neste vinter!

Elise sa...

Line: takktakk :)

Liv-Inger: Ja, vi får ta oss en bæretur i lysløypa til sommeren :D Det er deilig å kunne gå rett ut i skogen. Vi bruker av og til å komme rett hjem fra jobb og gå å lage middag i det fri. Det er deilig :)Kos deg videre Liv-Inger ! :)

Anette: Takktakk. Mail sendt, og fått svar :)

Siv-Margit: Ja, veldig. Det er jo et skall-lag. Så den passer i alle salgs vær. Vi regulerer bare underlaget :)

QQQQQQQQQ sa...

nike polo
adidas outlet online
stephen curry shoes
adidas tubular
adidas eqt
basketball shoes
vibram fivefingers
zx flux
birkin bag
yeezy shoes

by mlekoshi