Du vokser som menneske når du ikke kan skli gjennom livet på overflaten.

torsdag 22. april 2010

I går var det egentlig bare litt "nok". Premenstrulet hormonmonster som jeg var der jeg gikk rundt å grua meg til jobbstart - og vips så får vi en kryptisk beskjed om at vi ikke har barnehageplass selv om vi er garantert plass. Da ble det nok.

Jeg var innom jobben på tirsdagen for å levere August til Frank mens jeg fikk knekt opp ryggen litt, og da var det litt nedslående nyheter som jeg ikke skal gå inn på her da. Men heia Janteloven, og heia ulogiske og kronglete løsninger. For å si det slik: Jeg gleder meg ikke noe mer til å være tilbake på jobb nå da.

I går fikk vi så en telefon fra en hyggelig familiebarnehage om at vi ikke hadde fått barnehageplass til opptaket. Dette ledet oss til å ringe kommunen som ikke ville uttale seg, med ga oss beskjed om å ringe barnehagene. Vi ringte nr. 1 på lista vår og fikk vite at vi sto på venteliste der (som vi viste), ringte så nr. 2 som ikke hadde hørt om oss engang. Og vårt 3. valg tar ikke inn nye unger. Jippi... Fikk lurt frem telefonnummret til barnehagekontoret i Bodø og fikk der vite at vi måtte ringe kommunen igjen - hvorpå kommunen ikke ville sette oss over til rette vedkommende. Etter mye tull fikk vi i dag prate med de som jobbet med dette. Vi skal nå liksom vente på brev fra 1. valget vårt og så omprioritere valgene - altså: Kronglete og ingen løsning i sikte. Vi har nesten solgt sjelen vår til vår favoritt (som av en aller annen ulogisk grunn havnet på 2.plass -bittert å vite at vi mest sannsynlig hadde fått plass dersom vi hadde satt det på 1.plass) som er friluftsbarnehagen her. Vi krysser fingrer, tær og alt vi har for at vi skal få plass der.

I morgen altså: Den 23. april - dagen som føltes så veldig langt fremme når jeg satt å fylte ut foreldrepenge-papirene for over et år siden. Har sett litt inni klesskapet mitt i dag, og konstanterer at joda, det er stortsett bare de få plaggene jeg kjøpte her om dagen som er brukelig. Ja, og alle skjerfene og sjalene. Jeg har hatt dilla på skjerf og sjal lenge, så de er det nok av. Passer fint til en singlet under en cardigan, en skjorte eller hva som helst egentlig.


Her er den fine hvite skjorten jeg kjøpte fra peak performance. Det selges mange hvite skjorter rundtomkring for tida, men formen på denne var veldig fin. Lengre bak, splitt på sidene, fin knapping, fall i ryggen og fremme og fint snitt.

Og bilde av tunika/kjolen fra Part Two samt noen av skjerfene som bor i skapet mitt. Og de sennepsgule skoene mine. Glade i dem - skulle bare ønske jeg kjøpte dem et halvt nummer større *kremt*.


Nå har vi koset oss med Taco, og jeg sitter her med en glasscola. Begge ungene sover søtt, og jeg skal straks gå å vaske litt klær, putte en glansvask i håret, rydde badet og legge frem klær til i morgen. Kanskje se litt på tv før jeg stuper i seng. Er litt trist å legge seg i kveld kjenner jeg.6 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Huffda, mye grums. Da er det lov til å bli litt lei og irritert!

Håper inderlig det ordner seg med barnehageplass da. At dere får den barnehagen dere vil ha. Den friluftsbarnehagen du snakker om, er det en jeg kjenner til, for å si det sånn? ;-) I så fall hadde det jo vært knall om August kom inn der! Jeg vet om ei veldig søt lita jente som skal begynne der litt uti september, nemlig :-)

Masse lykke til i morgen! Du skal se det går bra :-)

Elise sa...

Yes, akkurat den barnehagen ja :)De var veldig greie, og jeg TROR vi står fint ann på den ventelista *krysser fingrene*. Jaaa, hadde vært artig om lillesnupp og lillesnapp begynte i samme barnehage da !

Takk ! :) Det går nok greit i morgen vil jeg tro. Har nok bare hatt et behov for å avreagere på en permisjon som ikke helt ble slik den skulle bli :)

Anonym sa...

Hei Elise.

Jeg skrev en kommentar til deg tidligere, og spurte litt om Bugaboo-vognen.
Jeg har tittet litt på Babytrader.eu, og de har tilbud på vognen nå. Er en del å spare fant jeg ut.

Har du noen erfaringer fra denne nettsiden, som du i såfall vil dele med en uerfaren vognkjøper!:-)

Vennlig hilsen Marie

siv margit sa...

sånne dager er noe dritt!!men du skal se du får en bedre dag i morgen:)

syns du virker som en flink og reflektert mamma:)

hilsen siv margit!!

Elise sa...

Anonym: hei igjen :)
Jeg har ikke handlet vognen derfra, men har handlet litt utstyr, og det har gått bare fint. Kjenner til mange som har bestilt derfra uten problemer. Men husk å regne toll + mva da ;)

Siv-Margit: Ja, det var skikkelig dritt ! :/
Tusen takk ! Det er koselig å få koselige tilbakemeldinger - gjør en dårlig dag bedre :)

Elise

Silje sa...

Det ordne seg for snille piker. Og du er en sånn en ;)

by mlekoshi