There is nothing a little Ben & Jerry`s Cookie dough can`t cure !

lørdag 24. april 2010

*mmmMMMmmm*

Jeg overlevde første arbeidsdag i går, og det gjorde også guttene hjemme. Tror de koset seg stort. Jeg fikk et par intressante telefonsamtaler deriblant en om at "Elise, jeg SER en løvetann!" og "Nu har vi stått i 15 minutta å sett på ei kråka oppe i ett tre ! Han e jo så artig her han sitt!". Hehe. Jeg syns det var greit å starte på en fredag iallefall. Tok halve dagen å få telefon og hele systemet opp å gå igjen, og så var det velkommen-tilbakelunsj og fredagskaffe før jeg dro hjem og pumpa. Så jeg kan rapportere at det var en nytelse og kunne gå på do alene og ta en kopp te eller kaffe uten å få kjeft av lillegutt. Men regner med at det blir andre boller i neste uke. Har en del å sette meg inn i igjen. Nye fine regler, og nye rutiner.

Jeg slokna iallefall i ti-tida i senga i går, og det var liksågreit. August fant nemlig ut at det kl. 0315 var et FINT tidspunkt å stå opp på. *Gjessssp*. Vi ga opp litt før kl 06 og tok han i senga vår. Noe er på gang, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre ?!?

Frank var ute i dag og hadde kjøpt meg en overraskelse når han kom tilbake. Et skjerf ! Som passet perfekt til de sennepsgule støvlettene mine. Sniiiiillle mannen min! Ellers så har vi slappet litt av i dag, vært en tur i bursdag, og Hilde har vært på venninnebesøk. Og snart er helga over igjen. Hm. Hadde egentlig tenkt å prøve meg på en joggetur i kveld, men det er så sent før Frank er tilbake igjen at jeg tror jeg rett og slett skal vente til i morgen... Og da SKAL jeg knø på ut på joggetur altså !4 kommentarer:

Silje sa...

Syns det virker som du er ved godt mot, jeg vennen. Og fine skjerfet og støvlettene :D Tipper du ser smashing ut!

Elise sa...

Takk vennen ! Om jeg SER smashing ut vites ikke - men jeg føler meg iallefall litt smahsing sml. med pysjbukser og etterveksten *hoho*.

Liv-Inger sa...

Vel overstått første dag på jobb! Hihi, også jeg brukte halve dagen på å få alt opp og gå igjen. Satt på telefonen med brukerstøtte store deler av dagen, for å få synkronisert alt av passord og greier. Og min bærbare var jo overlykkelig over å komme seg i nettverket igjen. Den har jo ikke vært oppdatert mot alt av systemer de siste ni månedene. Ja ja, sånn er det.

Håper du får ei fin uke på jobb!

Og for all del, sleng litt joggemotivasjon denne veien! Så vil det vise seg om jeg er mottakelig... ;-)

Elise sa...

Hehe.. ja, i det offentlige går det iallefall ikke fort skal jeg si deg. Huska ikke ETT av alle passordene, og hele "meg" var sperret.

Joggemotivasjonen døde når dritværet kom :/

Ha en finfin uke du og Liv-Inger ! :)

by mlekoshi