Himmmmelllblåååå....

søndag 18. april 2010

Ahhh ! himmelblå ! Jeg er en av dere alle som har sittet å grått en skvett forran TVen og PCen i kveld. Himmelblås siste to episoder - akk ! Den serien har vært så utrolig koselig å se på. Jeg har gledet meg til hver eneste episode, og de gangene jeg ikke fikk sett det på tv har jeg vært rask ute til å se episoden på nett-tv. Jeg har ikke hatt mulighet eller lyst til å følge noen serier på tv de siste par årene av forskjellige årsaker, så Himmelblå er vell egentlig det eneste jeg har fulgt med på. Og vell verdt det har det vært. Så nå sitter jeg her og er litt sentimental i sofakroken *snufs*. Lite hjelper det at det er SISTE søndagen i permisjonen min - ei heller at jeg er premenstruell og et hormontroll. Nuvæll.. jeg skal ha tidskonto siste del av permisjonen og derfor ha fri hver torsdag og fredag (pluss amme/pumpe-fri hver dag), så det blir ikke helt forferdelig hardt, men det er en æra som er over. Det er med tungt hjerte jeg går videre. Og det er vell bare å innse at lillegutt kommer til å ha det fint hjemme med pappaen sin, og at pappaen gleder seg til å være hjemme med lillegutt. Men det er på ingen måte lett.... Huff.. *ekkel følelse i magen*.


Det er vell egentlig på tide å innse at tiden som sofasliter og bleieskifter på fulltid ikke ER lengre når samtidige kosebukser er utslutt med hull her og der - og garderobeskapet skriker etter oppmerksomhet før jobbstart. Men med tannlegeregninger, bilutskiftning, kiropraktoregninger osv. så er det ikke så lett å finne rom til en hel, halv eller delvis garderobe akkurat nå. Kunne egentlig ikke passet dårligere. Likevell var det tvingende nødvendig med noen klær annet enn gravidklær, ammeklær, mammaklær, for små klær eller for store klær. Hvis jeg hadde måtte starte på jobb uten å kunnet freshe meg opp nå så hadde det vært ekstra lite hyggelig. Jeg har jo ikke vært så veldig masse ute av døra i permisjonen, så det har ikke vært så tvingende nødvendig med klær før nå. Jeg dro derfor med meg Hilde til byen i går, og etter mange timer returnerte vi hjem igjen med litt klær til Hilde, litt klær til meg, helgehandel og en bursdagsgave *jippi*.

Disse to herlighetene får ikke vist seg frem på dette bildet, men jeg kommer tilbake med bilder in-action. Det er to basisplagg som det kan mixes og matches med. De kostet FOR mye, og er kjøpt på min favorittbutikk - MAS. Og det er ikke bare min favorittbutikk - i februar ble den kåret til Norges beste butikk. Men altså: For mye. Men disse er så-si evigvarende i form og utseende. Den klassiske hvite skjorte som er akkurat passe tettsittende med en perfekt form. Og den fine linkjolen i grå (min favorittfarge på klær). Her det bare å kjøre på med accessories !
Samtidig ble det et par singleter, et skjerf, et par longs og et par knestrømper + litt hårstæsj. Skulle veldig gjerne hatt meg en ny bukse og et par sko, men det er nok umulig akkurat nå. Det føltes heldigvis litt bedre å slippe å møte opp i utvaska ammeklær på jobben på fredagen.

I helga her jeg forøvrig forsøkt å ha en date med symaskinen igjen, men det har bare vært delvis vellykket. Dessuten har vi hatt koselig besøk. Fredag hadde jeg gatebarseltreff her igjen
og det var veldig koselig. Jeg klamrer meg fast i permisjonen, så jeg tror jeg har greid å overtale gjengen til å treff på torsdager og fredager når jeg fremdeles har fri fremover. De blir ikke kvitt meg enda *mohahah*. I dag hadde vi besøk av super-Lone, Daniel, Ragnhild og Sola. Kjempekoselig ! Alltid like deilig ! Nå er det god-natt - skulle nok vært det for lenge siden. August har de siste dagene startet dagen kl 05. Deilig ! Han har fått TO TENNER ! Og dette medfører bæsjbleier hele dagen, om natta og tiiidlig om morgenen - da blir det ikke mer soving og vi må opp. Jeg er et B-mennske for himmels navn - gah ! God natt !


4 kommentarer:

Anonym sa...

Fikk og lyst å shoppe når æ så klærn fra Mas! :D Har lillegutt fått to tenner? :) Søtt (eller kanskje ikke, hehe) Synes syn i Elise som må opp tidlig på morningen. Sukk, nu fikk æ skikkelig lyst å shoppe.. synd æ e syk og sendeligganes i dag :( Hilsen Fam :)

Elise sa...

Oh no ! E du syk ? *trøste* :( Fått det samme som vi har slitt med for et par uke sia ?

Jaaa, skulle ønske jeg kunne shoppe mer. hjelper liksom ikke med et par topper og et par singletter når en ikke har bukser, UNDERTØY eller noe annet som passer :/

Eh, ja. når klokken viser 04 som den gjorde i dag så er det LITT for tidlig :/

Liv-Inger sa...

Er deilig å fornye garderoben litt før man skal tilbake på jobb. Det trengs! Meeen, så kan man jo ikke handle all verdens da, siden planen er å stramme opp både her og både der før sommeren. Det er i alle fall min plan. Så bukser utgår! Men en par kjoler og litt stæsj har det blitt!

Så utrolig kjedelig med sånne tidlige morgener. Det er pyton å ramle ut av senga så tidlig. Hallo, det er jo ikke morgen en gang. Det er jo natt! Håper August skjønner at han må sove litt lenger!

Også her er det tenner på gang. I dag fikk Silje sin første tann. Og siden jeg er på jobb var det pappaen som oppdaget det. Den søte tanna! Ja ja, får håpe hun ikke biter. Da blir det bråk ;-)

Ha en fin dag!

Elise sa...

Ja, ingen bukser her heller nei :/ Store planer om oppstramming med engang snøen er borte fra veien (og at det heller ikke snør ute.. for i dag er det bare veier, men det snør! Aaaaa!).

Ja, kjoler, topper, cardigans, tunikaer osv. Det er nok det vi må satse på fremover. Og det er forsåvidt helt greit det da. Ser med gru på å handle bukser igjen. HATER å handle bukser :P

Gratulerer med første tann ! :D Hehe.. jeg har allerede blitt bitt av August, men det gjør foreløpig ikke akkurat vondt. Men om jeg hadde ammet.. vell: AU !

Ja, i dag var det gruelig tidlig. Klokken viste enda 4-tallet *gjesp*. Needless to say: Jeg er SÅ trøtt her jeg sitter...

Ha en fin dag du og Liv-Inger !

by mlekoshi