Altså..

lørdag 26. juni 2010

Føler at jeg må komme med en pressisering (før blant annet min kjære mor og far tror vi er gale)... Jeg har det ikke FÆLT. Men i dagens samfunn er det LOV å si at en ikke har det BRA når en ikke har det BRA. Vi lever i 2010. Før satt alle på hver sin hau og hadde det bra utad uansett hvor kjipernt alt egentlig var, og det ver fyfy å prate om noe som helst. Vell.. thats not me. Og hvis noen skulle misslike at jeg ikke bare er happyhappy i bloggen så foreslår jeg noe veldig enkelt: Slutt å les bloggen og finn dere en fjortisblogg hvor de virkelig ikke har skjønt livets realiteter enda.

Grunnen til at jeg/vi ikke har det helt topp i jobben er at vi har lite utfordringer og ikke så bra betalt. Hadde vi flyttet litt på oss så hadde vi plutselig hatt spennende arbeidsoppgaver OG en fin lønn. Jeg tok ikke masse års utdannelse og betaler ned på er svært studielån for å sitte å bruke halve arbeidsdagen på systemkrøll, sinte brukere og telefonvakt. Vi har det ikke så bra har vi bor for vi bor altfor dyrt ! Frank trives i huset, men siden vi bor veldig tett og han ikke er den mest übersosiale skapningen på denne jorda så syns han det er litt for tett. Jeg trives i området, men ikke i huset. Og enda mer kjipern blirt det når noen med tilsvarende hus borti gata har selveier og betaler vell 7000 mindre i måneden i boutgifter. En og en halv av vårs lønn går bort i regninger, og det kan ikke fortsette. Så da må vi endten finne oss ny plass å bo, eller få bedre betalte jobber. Eller begge deler. Akkurat hva vi skal gjøre vet vi ikke enda. Men prosessen har startet... Beeing the point: Hvorfor i husleste skal så mange sitter å ha det kjipt i en jobb de egentlig ikke vil ha og bo plasser de egentlig ikke kan/vil være ? Jeg vil reise med familien.. oppleve ting ! Når vi står å ser på hverandre om 20-30 år og skal summere opp hva vi har gjort så vil jeg ikke si at jeg har jobbet med noe som er lite utfordrende og kjedelig ....og bodd i et hus som jeg egentlig ikke er fornøyd med. Ville du ? Oppfordrer
alle til å tenke utenfor den snevre firkanten sin et øyeblikk.

5 kommentarer:

Line sa...

Go for it!! Forandring fryder;o)

Anonym sa...

syns dokker e tøff som utfordre a4 livet og kjenne etter ka dokker virkelig vil! Livet e til for å leves, ikke for å betraktes! Lykke til og hold oss oppdatert;)

Elise sa...

Takk dere :)Oppdatering følger etterhvert :)

Helene sa...

Hei Elise!
Jeg har lest bloggen din en stund, men dette er første gang jeg kommenterer her inne. Støtter det anonym over her skriver - det er virkelig viktig å kjenne etter hva dere virkelig vil. Håper dere finner ut av det, og at dere får gjennomført de endringene dere ønsker :)

... og så må jeg bare linke til dette bildet:
http://weheartit.com/entry/2757364 ;)

hanssen-familien sa...

Kom til trøndelaaaaaaaag! ;)

by mlekoshi