Det store livet..

torsdag 24. juni 2010

Er lei av å bare leve.. vi lever en kort tilmålt tid på denne jorden. Og når du tenker på det og ser hvor mye du EGENTLIG har lyst til å gjøre, og hvordan du egentlig vil leve denne korte tilmålte tiden. Er det i en bil en timertil jobben hver dag, en jobb du egentlig ikke trives så godt med, for så å dra hjem til et hus du ikke er fornøyd med og gjøre alt det obligatoriske før det er senga og starte helt på nytt dagen etter ?

Jeg... VI vil bruke vår tid sammen med familien slik vi egentlig VIL leve. Men akkurat hvordan vet vi ikke enda. Men ting på endres. Snart !

Hva ellers ? Lyst på pestomarinert laks, med saltkokte poteter og stekt spekeskinke på grillspyd ?

VELDIG godt ! Til og med Hilde likte pestoen. Hallelulja !


Akkurat nå har vi foreldrene til Frank på besøk, og får sårt tiltrengt avlastning.. og hjelp her hjemme. I skrivende stund har jeg klippet og ordnet klar en MT som skal selges (viser bare til tidligere innlegg om dårlig råd og dyr ferie) mens svigers og snuppa er ute å planter nydelige sommerblomster i hagen, og ikke minst: Maler huset vårt ! O`lykke !

JEG har gått gjennom alle gravid, amme- og mammaklærne som fantes i skapet mitt og har ordnet klart, tatt bilder av disse 30 (+) plaggene og lagt dem ut for salg på finn. Denne babymaskinen er lukket, ferdig, FINITO !


2 kommentarer:

trine sa...

Link te annonsen? :D

Elise sa...

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=23006524

Javist ;) Her er link !

by mlekoshi