Sankthansaften ?

onsdag 23. juni 2010

Virkelig ?! Her er det skikkelig surt vær med ikke så mange grader og regn. Ikke akkurat sankthansaften-vær. Så nå holder vi på med å forberede grillingen av sankthansmåltiden - inne i stekovnen... Huff !

Men ! Det er bare litt over en uke til vi reiser sørover ! Og i dag er det akkurat en uke til jeg går på ferie. Gleder meg stort !


Og det er akkurat 1 dag og 17 timer til det nye badelandet i Kristiansand dyrepark åpner. Gjett om snuppa i huset gleder seg til å besøke badelandet ! Og vi andre også... tenk hvor deilig det blir å få litt sol på kroppen. Og jeg NEKTER å godta annet enn strålende solskinn.

Og siden jeg ferien nærmer seg overraskende fort så har forberedelsene begynt. Nå har venter vi på en stykk PramPack i posten.Hadde egentlig tenkt å kjøpe en transportbaggen til bugabooen, men ombestemte oss. Vi har jo flere vogner, og det aller beste er jo å kunne bruke samme transportbag til dem alle. Ergo: PramPack.


Og viktig viktig: PramPack er den eneste emballasjen til barnevogn som er godkjent av alle norske flyselskap. Lurt, lurt ! Spent på denne. Det er faktisk den andre "tingen" vi har fra den norske Skaperen.by mlekoshi