Avventende

torsdag 10. juni 2010

Sitter å krysser fingrene for at lønn og feriepenger skal komme inn på kontoen kl 12 - slik at jeg endelig får kjøpt noen sårt tiltrengte klær til meg og ungene. Klær og litt andre greier - kommmer ikke engang på alt vi skulle kjøpe. Må vell skrive ei liste mens jeg venter *listemonster #1*I mellomtiden sitter jeg å windows-shopper litt klær som jeg skal legge inn bestilling på når lønna tikker inn. Her er noe jeg har sett på nå - blir nok ikke alt. Men noe ?Alt sammen fra danske Danfæ. Kjempefine kvalitetsklær som jeg har tenkt å bestille direkte fra Danmark.

Jeg har iallefall shoppe-date med bestevenninen min i sentrum i ettermiddag. Shopping og en tur på
cafè tenker jeg.

Ah... deilige livet ! Det er BARE tre uker til vi drar på ferie - og det blir helt strålende. Kristiansand og Oslo - her kommer vi. Væææær så snill og spar litt godvær til vi kommer ned også!

Treningen
Ellers så går treningen stortsett bra. Jeg løper mye på tredemølle - og i går ble det litt styrke på utvalgte muskelgrupper som trenger det sårt + litt over 7 km på tredemølle med stigning. Deilig ! Men jeg fikk ikke sove når jeg kom hjem så nå sitter jeg her, trøtt sm en dupp etter 3,5 timers søvn i natt *gjeeesp*

Ingen kommentarer:

by mlekoshi