Kommentarene borte

onsdag 9. juni 2010

.. Og nytt domenenavn er i bruk :) jeg fikk noen tilbakemeldinger på at ingen husket navnet på bloggen, og siden det kostet slikk og ingenting for et domenenavn tenkte jeg skulle prøve det. Siden det er så hot med blogger med egne navn testet jeg Elise.com, og det var selvsagt opptatt. Men da dukket det opp en hel rekke ned andre forslag, og deriblant theelise.com. Det syns jeg var rasende festlig - og vips ! Du vil fremdeles komme hot hvis du skriver gamleadressen. Dessverre ble alle koselige kommentarer borte i samme slengen, men jeg håper blogspot ordner dette...

Ellers så begynner jeg å få litt mer kontakt med meg selv igjen og nå begynner egotrippen å roe seg :) jeg sitter nå på SATS og varmer opp på sykkel før jeg skal løpe noen km på tredemølle..Mulig bloggen blir litt anderledes fremover. Ikke bare barne og familie - orientert.. Litt mer MEG også. Haha.. Ja, så var ikke egotrippen over likevell :P

2 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Gratulerer med eget domene! :-)
Det med kommentarer skjedde med oss også. De fleste kom tilbake, men noen er fortsatt borte...

Elise sa...

Takktakk :)

Ja, jeg håper det ordner seg.. men nå er det det noen dager siden, så jeg begynner å tvile :/

by mlekoshi