*missfornøyd*

lørdag 12. juni 2010

I dag våknet jeg grinete tror jeg... jeg er så missfornøyd ! Jeg har lett i halve evigheten og finner meg ikke klær, ikke undertøy og på toppen av det hele er jeg veldig missfornøyd med denne pokkers kroppen også ! Jeg passer ikke inn i noe som helst, og ser helt forferdelig ut i de fleste klærne. Ikke hjelper det så veldig masse at jeg har hatt en pause fra "moteverden" i 1,5 år sånn ca. For belive it or not - gravidmote følger ikke motebildet ellers... og så plutselig har jeg blitt kastet inn i et pastellhelvette. Jeg VIL ikke gå rundt i romantiske klær ! Rose, hvit og med masse blomster. Nei, nei, neeeei !

Jeg trener som bare fy, men likevell syns jeg at der så lite fremgang. Og aller verst er det å prøve alle disse buksene... I himmel da ! Ser jo ut som en pokkers muffins - og tror jeg bruker 2-3 nummer større bukser enn før. HAAAAT! Ikke hjelper det at jeg er premenstruell og oppblåst nå heller..

Så i dag skal jeg faktisk dra en liten tur til byen bare for å se om jeg finner noen klær til i kveld i siste liten. Hvis ikke så har jeg iallefall ikke tenkt å dra ut på byen naken.. og for å være helt ærlig. Så crappy humør som jeg er i nå så er jeg ikke akkurat morsom å ha med ut på byen *urk*.
Håper dagen tar seg kraftig opp...


Ingen kommentarer:

by mlekoshi