Shopping er overvurdert.

fredag 11. juni 2010

Jeg og Fam var i byen etter jobb i går og hadde en laaang shoppeliste. Jeg skulle da ha noe å ha på meg når jeg skal en tur ut på byen på lørdag, sommerklær, nytt undertøy som passer, treningsklær, hverdagsklær og diverste andre greier. Og hva endte jeg opp med ? Jo, treningsklær. Mulig at jeg var litt påvirket av det faktum at før vi gikk å shoppet så spiste vi en stor deilig Aune spesial (marinerte biffstrimler, pesto, bobolibrød, salat og feta) - da ble jeg liksom ikke helt lyst på å prøve undertøy eller bukser - og vips kom jeg hjem med treningsklær.


Men jeg fikk også kjøpt meg nye joggesko - jeg har jo slitt ut 3 par lacoste-sko de siste årene, og jeg elsker formen på dem. Og når de i tillegg kommer med nydelige gråfarger så har jeg (lommeboka) tapt ! Virkelig.. jeg elsker formen på lacostesko. De er smal og spisse. Ikke klumpete.Så jeg må starte med ny frisk i dag. Skal dra til byen når August våkner og lete etter det jeg egentlig trengte mest: Undertøy og vanlige klær (+en kjole til lørdagen). Sommerklær får jeg vell kjøpt etterhvert ? Regner med at det ikke blir så veldig sommer her i Tromsø i juni, så jeg trenger de vell ikke før vi reiser på ferie i starten av juli ?

Jeg lastet over noen bilder fra SLR`en i dag, og siden det har vært dårlig med blogging de siste par ukene så må jeg jo legge ut noen bilder nå da.Lillegutt spiste sin første is for et par  uker siden ! Det er ikke hvilken som helst is - det er et hipp-beger som er frosent i fryseren. Sundt og ufarlig altså :P Lillegutt syns nok is var en litt kald greie som han sikkert vil like bedre etterhvert..


Onsdag for over 2 uker siden så hadde Hilde sin første skoledag ! Hun var veeeldig spent, men dagen gikk fint den. Her står den nervøse gojenta å venter på å bli ropt opp for å gå inn i klasserommet. Hun skjønte fort at skole er noe annet enn barnehage - og at her er det flere regler om hva man kan og ikke kan gjøre. Vet ikke om hun likte den biten så godt - men det går seg nok til !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hihi, du vet, når man skal shoppe, da finner man liksom ingenting. Når man ikke skal shoppe, men derimot er blakk som aldri før - da finner man all verdens masse greier man har lyst på. Sånn er det bare ;-)

Så smart å fryse Hipp-beger til is da. Har jeg aldri tenkt på. Kanskje det må testes?

Tenk at Hilde blir skolejente til høsten da. Spennende!

God helg til deg og dine :-)

Elise sa...

Ja, jeg holder på gi opp - det letteste er jo bare å holde seg hjemme, er det ikke ? Tror det.. Føler meg som en oppblåst ballong :(

Ja, og i går kjøpte jeg og leste det siste foreldre og barn-bladet. Der er det mange gode ideer for hvordan en kan lage sunne ispinner til disse små. Lure ideer iallefall !

Jaaa.. syns det er veldig skummelt at lillejenta faktisk skal begynne på skolen til høsten !

God helg til dere også :)

by mlekoshi