Shopping er overvurdert.

fredag 11. juni 2010

Jeg og Fam var i byen etter jobb i går og hadde en laaang shoppeliste. Jeg skulle da ha noe å ha på meg når jeg skal en tur ut på byen på lørdag, sommerklær, nytt undertøy som passer, treningsklær, hverdagsklær og diverste andre greier. Og hva endte jeg opp med ? Jo, treningsklær. Mulig at jeg var litt påvirket av det faktum at før vi gikk å shoppet så spiste vi en stor deilig Aune spesial (marinerte biffstrimler, pesto, bobolibrød, salat og feta) - da ble jeg liksom ikke helt lyst på å prøve undertøy eller bukser - og vips kom jeg hjem med treningsklær.


Men jeg fikk også kjøpt meg nye joggesko - jeg har jo slitt ut 3 par lacoste-sko de siste årene, og jeg elsker formen på dem. Og når de i tillegg kommer med nydelige gråfarger så har jeg (lommeboka) tapt ! Virkelig.. jeg elsker formen på lacostesko. De er smal og spisse. Ikke klumpete.



Så jeg må starte med ny frisk i dag. Skal dra til byen når August våkner og lete etter det jeg egentlig trengte mest: Undertøy og vanlige klær (+en kjole til lørdagen). Sommerklær får jeg vell kjøpt etterhvert ? Regner med at det ikke blir så veldig sommer her i Tromsø i juni, så jeg trenger de vell ikke før vi reiser på ferie i starten av juli ?

Jeg lastet over noen bilder fra SLR`en i dag, og siden det har vært dårlig med blogging de siste par ukene så må jeg jo legge ut noen bilder nå da.



Lillegutt spiste sin første is for et par  uker siden ! Det er ikke hvilken som helst is - det er et hipp-beger som er frosent i fryseren. Sundt og ufarlig altså :P Lillegutt syns nok is var en litt kald greie som han sikkert vil like bedre etterhvert..


Onsdag for over 2 uker siden så hadde Hilde sin første skoledag ! Hun var veeeldig spent, men dagen gikk fint den. Her står den nervøse gojenta å venter på å bli ropt opp for å gå inn i klasserommet. Hun skjønte fort at skole er noe annet enn barnehage - og at her er det flere regler om hva man kan og ikke kan gjøre. Vet ikke om hun likte den biten så godt - men det går seg nok til !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Hihi, du vet, når man skal shoppe, da finner man liksom ingenting. Når man ikke skal shoppe, men derimot er blakk som aldri før - da finner man all verdens masse greier man har lyst på. Sånn er det bare ;-)

Så smart å fryse Hipp-beger til is da. Har jeg aldri tenkt på. Kanskje det må testes?

Tenk at Hilde blir skolejente til høsten da. Spennende!

God helg til deg og dine :-)

Elise sa...

Ja, jeg holder på gi opp - det letteste er jo bare å holde seg hjemme, er det ikke ? Tror det.. Føler meg som en oppblåst ballong :(

Ja, og i går kjøpte jeg og leste det siste foreldre og barn-bladet. Der er det mange gode ideer for hvordan en kan lage sunne ispinner til disse små. Lure ideer iallefall !

Jaaa.. syns det er veldig skummelt at lillejenta faktisk skal begynne på skolen til høsten !

God helg til dere også :)

by mlekoshi