Tilbake !

mandag 14. juni 2010

Ego-trip over, og jeg er tilbake. Ingen flere alt-e-kjip-innlegg nå. Helgen gikk etterhvert bedre, og jeg fant, jeg fant litt klær, litt sko og litt undertøy. Så det var deilig ! Jeg fant meg endelig "den lille sorte". En nydelig sort kjole fra Flippa-K som også kan brukes som topp. Kjempefin ! Kommer tilbake med bilder etterhvert.

Frank er på en kreativ snurr for tiden - og det er alltid så deilig.... Da jeg og Hilde kom hjem i dag fikk vi servert dette:

Helstekt indrefilet surret i bacon, hjemmelagde nydelige løkringer, fjellmandelpurret med hjemmelaga potetgull. Mmmmm.. deeeilig ! Luv it ! Vi sitter å planlegger litt nå - både ukesmatplan med shopping og ferieplan. Har enda ikke bestilt alt klart til ferien, og nå begynner det å haste.

Jeg er på vei for å trene nå straks, og når vi kommer hjem skal vi ta med laptopen i senga og se videre på ferieplanene våre. Kos !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi