10 millioner sier du ?

lørdag 31. juli 2010

I dag har jeg vært rimelig, ok.. veldig, redusert. Var en tur ute på byen i går. Kjempeartig ! Et par tidligere studiekompiser var i Tromsø så da ble det veldig fort hæla rett i taket. Og i dag har formen vært helt forferdelig. Lenge til nesten gang. Og takk til Frank som har tatt ansvar her hjemme i dag. Blir veldig lenge til nesten gang. Derfor blir det heller et litt bedre innlegg i morgen tenker jeg....

Ååå.. hva hadde vi ikke gjort for at denne damen skulle ringt oss en dag ? Hva hadde DU gjort hvis du hadde vunnet 10 millioner ?


2 kommentarer:

As sa...

Hei=)
Spørsmålet er vel heller hva jeg ikke ville fått gjort om vi vant 10 mill. hehe=)
* drømme*
Forresten.. hvor har du kjøpt de klistremerkene som Hilde har på rommet sitt? De fuglene på veggen.
Ønsker dere ei strålende helg=)

Silje sa...

Åååå jeg håper du er bedre i dag *klem*

10 mill ja... Da hadde vi fått hytta opp og ferdig NÅ, og vi hadde bygget om kjelleren i huset NÅ.

Og jeg hadde flydd bort en tur og handlet meg HELT ny garderobe!!!

by mlekoshi