Lillegutt har blitt stoooooorrr - buhuhuhu !

mandag 2. august 2010

Den store dagen har kommet ! I dag starta lillegutt i barnehagen. Huff, mitt hjerte gjør vondt! Men dagen gikk greit. Varte i hele to timer og mamma var der hele tiden. Det blir vell verre utover uka tenker jeg. Og på torsdag starter storejenta på SFO, så da er det virkelig full rulle. Fredag er jeg tilbake på jobb etter ferien.

Hehe.. morsomt bilde ! Han eier jo ikke ro i rompa i fem sekunder engang. Ja, har kanskje glemte å si det i feriekaoset som har rådet ? Lillegutt begynte å gå for tre uker siden han. Og nå springer han ganske så fort når han MÅ ha noe. Frem til denne uka syns han det aller greieste var å krype selv om han kunne gå - for det gikk jo så fort. Men nå løper han bare - gullet.
Da lillegutt begynte å gå kommer nok aldri til å glemmes. Location: Lysavdelingen på IKEA og lillegutt hadde noen veeeeldig fristende glasslamper som han hadde i kikkerten. Jeg sto på andre siden av lysavdelingen og hørte bare hvinene jome i veggene og så på gliset til Frank at nå hadde jeg gjort noe fint. Etter det har han stabbet rundt. Første klipper er fra Bodø hvor han for første gang går mange skritt. Og andre klippet er iallefall et lite søtt ett hvor han stabber rundt i pysjen han fikk fra onkel Jøran ! :)

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så bra at første dagen gikk greit. Du skal se det ordner seg. Tenk, snart er det en ny hverdag, med lillegutt i barnehagen og storejenta på skolen. Herlighet, tida går fort, gitt!

Artig at lillegutt har lært seg å gå! Flinke gutten! Vi er spent på lilletøtta her i huset, om hun har tenkt til å ta beina fatt snart. De to eldste gikk da de var 13 måneder. Men lille S er ivrig til å stå og til å flytte ene foten fremover allerede. Ja ja, vi får se.

Håper dere får ei fin uke videre!

Klem :-)

Elise sa...

Ja, han syns det var kjempemorro med andre unger som ikke ble sur når han nærmet seg - slik som "dadda" blir av og til. Ja, tenk! Snart er det en helt ny hverdag. Huff, tida går fort fort og vi skal aldri oppleve dette igjen :(

Ja, August var jo nesten 4 uker før Hilde med gåinga, men så har han vært ganske tidlig med det meste (bortsett fra tennenen da..). Ja, du skal se at plutselig er S tidligere en søstrene sine og stabber rundt - og da er det plutselig masse vi må passe på. Vell egentlig ikke så mye da.. det verste er klatringen.. i sofaen og overalt.. for et par daga siden klatret han opp i sofaen, opp langs Hilde og ble funnet hengende etter vinduskarmen i stua med dinglende ben - haha !

Håper dere får en strålende fin uke dere og :) Klem !

Silje sa...

Ååååå tenk at de har blitt så store *snufs*. SE på han da!! Jeg så ham jo når han bare var en liten klump. Og nå GÅR han! Og har startet i BARNEHAGE!!

Og du har vært så FLINK dette første året, Elise. Jeg er stolt av deg. Kjempeklem.

Elise sa...

Ja, tenk ! Hehe.. ja, en ganske liten klump, men ingenting i forhold til ditt lille nøste. Hun var lita altså ! :)

Tusen takk vennen *klem* Du har vært en sann venn det siste året !

by mlekoshi