˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ "breaking dawn"˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

tirsdag 3. august 2010Juni 2010 - Hører stadig om Twillight men orker ikke å tenke på å lese eller se på dette her. Holder evig lenge med å følge med på True blood som Frank stadig ser på.
Juli 2010 - ser "Twillight" i Bodø - nydelig film ! Må nok se "new moon" når vi kommer til Tromsø tenker jeg rett etterpå. Vi kommer til Tromsø etter ferien og jeg og Frank ser "new moon" - O`lykke !! Jeg må på en eller annen måte komme meg på kino å se "eclipse" før den slutter å gå på kino. Et par dager etterpå stiller kjære Fam tappert opp etter en liten innføring i Twillight-sagen. She`s a trooper ! Herlige, herlige filmen ! Og dagen etter - som er i dag - går jeg til innkjøp av den engelske utgaven av "breaking dawn" som er den siste boken i twillight-sagan. Nå har jeg nesten 800 deilige engelske sider (kommer ikke ut på norsk før i september) forran meg med Edward, Bella og Jacob ! O`lykke !

"Don`t be afraid," I murmured. "We belong togheter."

I was abruptly overwhelmed by the truth of my own words. This moment was so perfect, so right, there was no way to doubt it.
His arms wrapped around me, holding me against him...
It felt like every nerve ending in my body was a live wire.

"Forever," he agreed.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Ved daggry" har da kommet på norsk for lenge siden. :)

Elise sa...

Neiii ? måtte sjekke nå - og du har helt rett.. Pokkers bokbutikk-dame.. eller ikke ?! Jeg syns det er supert å lese den på orginalspråket så jeg bør kanskje egentlig bare takke henne :P

by mlekoshi