Bedre i dag..

søndag 15. august 2010

Formen er bedre i dag - heldigvis. Hører med til historien at vi har sovet minimalt den siste uken. August har vært våken flere timer hver natt, og i går tok han jo morgen kl 0345. Så vi har vært veldig veldig slitne. I dag har en en unnskyldning for å rett og slett ta kvelden like etter ungene: Vi må lakke trappen, og den har lang tørketid. Så da må vi gjøre det tidlig på kvelden for at vi skal kunne bruke trappen mandagsmorgen. Så i kveld blir det twillight på senga kl 21. Men i natt har vi faktisk fått sove til litt over kl 06 - og det var himmelsk. Jeg har sovet i nesten syv timer - kun avbrutt av den *%#§&# hunden (Lex) som var dritredd for at det blåste så veldig ute. Han pep masse og prøvde å gjemme seg lengst mulig inni kråa på vaskerommet. Slitsomt for alle. Er det ikke ungene så er det hundene. Og JEG var først oppe av senga i dag for å da det obligatoriske bæsjskiftet om morgenen. August bæsjer når han ligger i senga vår og koser seg om morgenen, så da MÅ vi bare opp.

Har tatt noen bilder av to av de største tingene August fikk til bursdagen sin.


Her bobby-bilen han fikk fra farmor og farfar. En skikkelig kvalitetsbil som bruker i mange barnehager. Kul å se på, og August liker den allerede. Han får ikke fart på den selv enda, men jeg regner med at det er full fart om noen måneder. En av naboguttene testet den ut, og den kan fint brukes til barne er 4-5 år +. Så kvalitet som varer ! Den har også vunnet flere priser. Den er kjøpt her fra riktige leker. Som dere kan se på bildet så mangler vår bil noen klistermerker, og så har de montert rattet feil vei. Dette har vi selvsagt klaget på, og vi venter på svar.


Den andre gaven er denne gravemaskinen som jeg la ut bilder av på fra forrige søndag. Det følger også med en stor henger som ikke er avbildet her. Det er kjøpt på en briobutikk og er av kvalitetsmerker smoby. Denne fikk han fra mor, far og onkelgudfar Jøran. Han er litt for liten til den enda, men også denne kommer nok til å by på mange glere i mange år fremover. Han kommer til å bli kongen i gata med denne her - uansett hvilken gate vi ender opp i til slutt.

Vi  hadde besøk av megleren på torsdagen. Vi har forhandlet frem en avtale vi kan godta, så jeg regner med at det hele kommer i stand i løpet av 2-3 uker nå. Det blir dyrt, altfor spennende og sa jeg dyrt ?! Det vil koste oss i underkant av 100 000 kr for å selge her - herregud !

Ellers.. ta en titt på denne saken. Fy fader ! Stakkars stakkars små barn :( Vi er virkelig heldig som bor i Norge - der de (fleste) foreldre slipper å tvinge barna gjennom dette.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi