Best i test !

mandag 16. august 2010

Det er HØST ! det er ikke til å komme unnav at graderstokken kryper enda lengre nedover og at selv om godværsdager så er det et kaldt drag i luften.  Og vi som ikke har hatt sommer enda ! Og når det er høst så er det best-i-test-tid.

Lurer du hvilken sykkelvogn du skal kjøpe. Burley DLite ST ble best i test som den beste allrounder og Chariot hadde meget god comfort.


Her kan du lese mer om sykkelvogntesten. Vi har croozer kid 2 og er godt fornøyd - selv om vi sikkert kunne brukt den litt mer....
Her finner du fjoråret test av vinterdresser. Fjorårets testvinner var Coop friendsdressen. Det er den dressen August har fått i gave til i vinter, så vi får iallefall testet den ut. Regner med at vi må ha en til dress i barnehagen, men hvilken vet vi ikke helt enda. Vi har alltid brukt Reima til Hilde, men de siste årene har vi ikke vært fornøyd. Ikke engang med reima tec+ modellen. Men ungene er forskjellige...

Og samtidig kan du finne fjorårets test av regnklær her. Hilde brukte mest reflex regnklær, og vi har vært fornøyd med dem.  Her er fjorårets test av vintersko - vi er litt i stuss om hva vi skal kjøpe til begge ungene i år...Jeg kan avsløre at årets testvinner av barnehage - og skolesekkene var modellen Elg fra helsport. Hilde har hatt barnehageutgaven i et år i friluftsbarnehage nå og vi har vært veldig fornøyd. Vi kommer til å kjøpe den orange skoleutgaven for å bruke som tursekk og gymsekk i tillegg til skolesekken de får fra skolen.

Kommer tilbake med mer etterhvert.


3 kommentarer:

ingrid sa...

Eg tror vi har en dress du kan få arve om du vil. Så slipper dokker å kjøpe en ekstra.

siv margit sa...

var dere fornøyd med bergans todelt?

lurer på å bestille den stallo insulated til min gutt på snart 6 år!syns bare skall jakken virket litt for tynn?nå når de bare skal kjapt ut i et lite frimenutt.

tror du 8 år er passe til en stor 6 åring?

hilsen siv margit

Elise sa...

Ingrid: Ja, du det hadde vært supert :D

Siv-Margit: Veldig veldig fornøyd med stallo til snuppa. Hun hadde det i hele fjor i barenhagen og har den sikkert i 2 år til :) Snuppa har størrelsen sin på SFO så jeg skal sjekke når jeg er innom der i morgen :) Tja.. har jo tenkte på om Hilde faktisk husker å kle på seg en genser under den, og det tror jeg at hun skal greie, selv i et friminutt, men tiden vil vise :) I bhg er det jo alltid noen som passer på at de gjør nettopp det :)

by mlekoshi