Deilige søndag !

søndag 29. august 2010

Og jeg sovnet sent i natt og våknet med ryggproblemer igjen, for første gang på lenge. Så jeg fikk lov til å ligge i senga helt til klokka var over 10 før jeg tok et varmt bad. Hilde var hos tante i hele går, og overnattet der i natt. Utrolig deilig for både henne og oss. Vi har koset oss med lillegutt som har nytt det at han hadde oss alene. Men han har sovnet "dadda" masse og ropt på henne flere ganger. Søtingen ! Men fy himmel for en vilje han har !

I går ble det som vi tenkte. Sløving, turtrilling, slapphet og handling. Men vi er egentlig litt avhengig av at helgene ikke inneholder noe for tiden, for ukedagene er så utrolig energitappende. Jeg ANER virkelig ikke hvordan folk greier å gjøre så masse i helgene når de har hektiske ukedager ?! Men jeg VET at det blir bedre for meg når jeg kommer skikkelig i gang med treninga igjen.


I skrivende stund sitter jeg å nyter en kopp kakao, fremfor å trene som jeg hadde planlagt.. aiai, og ser på de fine blomstene Hilde kom hjem med i ettermiddag... i en tinnkopp hun hadde kjøpt på loppemarked. I morgen er det ny uke igjen, og denne helgen har gått så altfor fort. Æsjda. Jaja.. håper uka går like fort - og at vi på en eller anne måte ender opp på døgnvill en dag.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi