ZzzZzzzzZz

mandag 30. august 2010

Seriøst ! Skikkelig blåmandag. August bestemte seg for å stå opp kl 03 i natt. Vi fikk han til å sove en liten time etter dette, men herregud så trøtt va var... er. Og jobbdagen var vell heller ikke noe å rope hurra for. Etter at jeg hadde brukt en helt time på å hente ungene og handlet og endelig kommet meg inn døra hjemme så slo jeg vond-kneet mitt i kommoden i gangen. På spisskanten. Au. Veldig au ! *§#%¤&

Jeg lå da på alle fire i gangen, tårene spratt og jeg er nesten sikker på at jeg siklet en dråpe. Hilde måtte ta vare på August inntil jeg greide å prate igjen. Gå greier jeg enda ikke å gjøre, selv mange timer etter kommoden angrep meg. Typisk. I dag som jeg hadde tenkt å komme meg på SATS igjen. Har jo vært skikkelig sløv i helga.

Sjekk de kule fjollesokkene fra ubang da. Det er knesokker - og ungene elsker dem :)

Uansett. Hilde startet på svømminga i dag igjen etter sommerferie-pausen. Det syns hun var stor stas og hun var kjempeflink. Svømte som bare det. I mellomtiden hinket jeg rundt her hjemme med en overtrøtt gutt som skrek seg gjennom kveldsmaten før han sovna før hodet traff puten. Så nå har jeg koset med med en kvart pose ostepop og en glass.. ok, to glass saft. Mmmm...

Døgnvill utgår i år - økonomien tillater det rett og slett ikke. Neste år så er forhåpentligvis situasjonen betraktelig bedre på den fronten- Så nå skal jeg forsøke å ikke tenke noe mer over det.


Hør på denne deiiiilige sangen. Ahh - lykke- Nå skal jeg rett og slett gå å syns litt synd på meg selv og vurdere en legetimebestilling.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi