Drømmebutikk?

fredag 13. august 2010

Jeg kommer nok alltid til å drømme om å ha den perfekte butikken... den evige drømmen :)
Og denne butikken var veldig meg i utseende og karakter. Ok, hadde nok valgt et annet gulv, halvparten av butikken hadde vært barneklær, jeg skulle hatt en liten barselgruppe/snakkegruppe, solgt litt kaffekaker, 25 % garn, 25 % med andre spennende greier.... men det blir nok med drømmen. Og den drømmen dukker opp når jeg ser slike fine butikker. Denne butikken ligger i Tulsa og heter Loop South.*drømme*

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Tulsa minner meg bare om "Friends". Det var der Chandler jobbet en periode. Jepp, jeg er skada. Altfor mange referanser til "Friends". Sånn blir det når man har sett alle episodene ørtogførti ganger :-)

Kjempefin butikk! Skulle hatt noe sånt i Tromsø, ja!

Elise sa...

Haha - ja, har ei venninne som har sett alle episodene en silliard ganger :P Jeg har nok sett alle- og noen flere ganger jeg og :P

Lene på Landet sa...

Den var utrolig fin :o) Barneklær og garn er også min greie, sjekk ut www.lenepalandet.no, tok sjansen og prøver meg på nettbutikk. Litt enklere enn å starte "virkelig" butikk, selv om det hadde vært kjekt.

Elise sa...

Koselig butikk :) Har selv drevet nettbutikk med både barneklær og garn :)

by mlekoshi