Helg, helg.. deilige helg !

lørdag 14. august 2010

I går fikk vi besøk av Frank sin lillesøster med samboer. De flyttet til Tromsø for en uke siden og skal studere her i go`byen. Vi koset oss med hjemmelaget pizza, smågodt og "Avatar" - ja, det stemmer ! Jeg hadde ikke sett filmen før i går. Likte den selvsagt veldig godt. Hilde overnattet hos tante Kirsti i natt (det er himmelsk med litt avlastning i disse tider!) så alt var lagt opp til en rolig og fin natt og morgen ... hadde det ikke vært for at August fant ut at han skulle ta morgen kl 0345 - gawwwwd !

Vi startet dagen med en liten tur i skogen med hundene og August, men måtte fort snu for han begynte å bli veldig søvnig på ryggen gitt. Og jeg ORKER ikke å bære han i to timers mens han sover i dag, så vi måtte forte oss hjem til vognen som han nå sover søtt i.

August i de stiiiilige klærne han fikk fra tante Fam til bursdagen sin :) Her leker han i båten på lekeplassen før han sloknet i vognen like etterpå.Og til slutt et lite klipp fra i går når vi oppdaget en hjullaster utenfor matbutikken. O`lykke!

Nå skal jeg hoppe i dusjen - og om 2,5 timer skal jeg endelig innta frisørstolen. Lenge siden, så det blir veldig godt !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi