Guilty pleasures.

onsdag 15. september 2010

Det gikk heldigvis bra med August i natt - vi var litt bekymret etter "reaksjonen" hans. Men i dag var det sykdom på plakaten. Når jeg var på vei hjem fikk jeg telefon fra barnehagen om at August hadde feber, og det hadde han virkelig. Kokevarm med 39 i feber, slapp og veldig vondt i halsen. Tipper han har halsbetennelse nå... Eller.. er 99,9 % sikker på at det er det. Hilde hadde jo masse halsbetennelse før vi fjernet mandlene, og dette er isåfall andre gangen August har det hvis det er tilfellet. Herlig ! Tror vi ordner legetime i morgen tidlig.

Intervjuet på mandagen gikk greit til dere som lurer. Men som jeg skrev så er det en ganske høyt-der-oppe-jobb. Og når jeg gikk ut fra intervjuen satt jeg igjen med en følelse av at det var helt greit at jeg ikke får denne jobben. Ikke bare fordi jeg vet at en annen av søkerne er veldig godt kvalifisert, men også fordi at jeg tror kanskje ikke dette var en jobb som jeg egentlig ville ha. Kanskje det er den typiske dame-jeg-undervurderer-meg-selv-syndromen. Men jeg tviler. Men det ver en fjer i hatten å bli innkalt på intervju til en slik jobb da.


Og her er strikka-cardigan jeg kjøpte til intervjuet. Den er nydelig IRL i deilig tynn silkeull fra Tiger Jeans.


Sjekk de nydelige detaljene. Ah... jeg kommer til å bo i denne.


Og mitt andre lille "luksus"objekt denne mnd - også kjøpt inn for å gjøre godt inntrykk på intervju(ene) - er dette midjeskinnbeltet fra "designers remix collection". Disse to skal jeg kose meg med i hele vinter og jeg blir faktisk litt varm inni meg når jeg ser dem begge to - haha. Er ikke så ofte jeg får shoppet - så det skal vell ikke så mye til for å tilfredstille hehovet ?

Nå har jeg akkurat vært på det første foreldremøtet på skolen etter at ungene startet der - og jeg kjenner jeg grøsser litt på ryggen når vi allerde nå prater om hvilken leirskole de skal på om noen år ! Kan noen stoppe tiden litt ?!


Ingen kommentarer:

by mlekoshi