Hjemme fra legen

torsdag 16. september 2010

Natten i natt var ikke akkurat koselig. Lillegutt hadde nestne 40 i feber og kokte nesten over. Han måtte sove i bare bleia oppå dyna i senga vår. Febernedsettende fungerte ikke før i morgest. Så det var deilig å få legetime rimelig tidlig på dagen. Dommen var halsbetennelse og dobbel ørebetennelse. Herlighet, stakkars lille gutten min ! Så nå er det penicilin i 7 dager igjen. Og jeg fikk bunkret opp med nye kordisoncremer nå som høsten er her og stresset er forferdelig. I går måtte jeg ta litt ekstra antihistaminer for å ikke klø meg ihjel i natt. Har akkurat lagt lillegutt, og nyter roen en liten stund. Jeg vet at han kommer til å slite med å sove nå, og han må jo være sulten (?) siden han får ned verken vått eller tørt. Halsen var flammerød all-over. Håper og tror, er tross alt en øre-hals mamma til to unger med de samme plagene, at natten som kommer blir bedre siden medisinen har startet å fungere da. Jeg uner meg derfor en lion sjokolade og en colaboks nå på formiddagen.3 kommentarer:

Christine sa...

Hei! Forsøkte å finne en e-postadresse, men ender med å skrive her (mulig ammetåken har meg enda..:). Googlet Christ Lammfelle Tula og havnet på din gamle blogg. Så at du hadde kjøpt denne og var fornøyd! Stemmer dette fortsatt? Er en jungel der ute av lammeskinnsposer og klør meg i hodet av valgets kval.. Endelig finner jeg denne posen, men klarer rett og slett ikke se at den selges her i Norge. Kan jeg få spørre om hvor du kjøpte din og hvor mye den kostet?

På forhånd takk!

Mvh

Christine

Elise sa...

Hei Christine !

Ja, vi var fornøyd med den posen, men solgte den når Hilde ble stor, så vi har ikke hatt den på flere år nå :/ husker ikke akkurat hvor vi kjøpte den eller hva vi betalte for den siden det er så lenge siden :/ Men jeg tror vi kjøpte den fra tyskland - ikke fra norge iallefall. Men er du fast bestemt på at det absolutt er skinnpose du vil ha ? For hvis jeg skulle valgt i dag hadde jeg valgt en dunpose med skinn inni f.eks. lammy :)

Christine sa...

Hei igjen!
Huff, beklager at jeg har brukt så lang tid på å svare. Takk for tilbakemelding! Og nei, er absolutt ikke sikker på at jeg vil ha skinnpose.. Er alt for mange valg der ute :) Tiden begynner bli knapp også. Foreløpig ligger han på lammeskinn fra Nøstebarn og vinterdundyne, så har det godt og varmt, men blir fort kaldere nå. Lurer veldig på denne Voksi Urban og har fått tips om EasyGrow (også til å legge skinn inni), så får se hva det blir. Skal sjekke ut Lammy, takk for tips!

by mlekoshi