Løsningen ?!

torsdag 9. september 2010


Jeg tror ganske fast på at denne saken er løsningen for å greie å få litt mer energi i hverdagen. Jada, jeg prøve å trene ofte på SATS. But lets face it.. det blir ikke så mye tid til overs fremover. OG jeg vet av tidligere erfaringer at treningen genererer energi. Men en slik lekkerbisken koster rundt 12 000. Så den står på ønskelisten. Tenk da.. når ungene legger seg så kan jeg trene ! Og jeg er jo faktisk glad i å løpe på tredemølle. Jeg kan gå rundt å savne å løpe på tredemøllen på SATS, men jeg kommer meg liksom ikke dit.

*drømme*

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Det var da en skrekkelig dyr løsning. Og så tar den jo så stor plass! Nei, da foretrekker jeg å løpe ute :-)

Men det er lov å drømme. Men bare for å ha sagt det, jeg har booket en lottogevinst til helga. Må ikke komme her og bølle i den køen ;-)

Nå fikk jeg forresten litt dårlig samvittighet. Har ikke trent på en stund. Hadde booket meg på time i går. Men humøret var på bånn, så jeg droppet hele greia. Enda jeg vet at nettopp trening kunne ha fått humøret opp igjen. Og så har du jo så rett i at trening gir mer energi. Det er rart med det. I en travel hverdag får man mer å gi hvis man setter av tid til å trene. Jeg må visst skjerpe meg!

Elise sa...

Haha.. ja, dyr.. eller... ? Egentlig ikke hvis en tenker på hvor mye bedre den KAN gjøre livet ? For jeg kan nemlig ikke jogge på asfalt lengre :/ Kneet mitt tåler det ikke at det ble skadet for mange år siden. Det går noen ganger, men så gjøre det bare altfor vondt :/

Ja, ikke sant ? den pokkers dørstokkmila !

QQQQQQQQQ sa...

lebron soldier 11
chrome hearts
adidas nmd r1
burberry outlet
adidas superstar
retro jordans
nike football boots
adidas tubular shadow
yeezy
curry 4

by mlekoshi