READY, steady...

søndag 12. september 2010

GO!

Nå starter en veldig veldig hektisk uke, og noe må selvsagt bare vike. Frank jobber hver dag fra 08-18:30, så jeg er alene med ungene og alle gjøremålene som jeg ikke er vant til å gjøre alene + at denne uken er uken fra helvette. Foreldremøter, tannlege, jobbintervju, flere ganger på helsestasjonen, svømming mm. Altså: for at folk ikke skal missforstå. Ja, Frank har det slitsomt på jobben der han er nå, men jeg VET at det er mer sliksom å være der jeg er denne uken. Så da kjenner jeg på kroppen at litt selvmedlidenhet er greit, haha ! Så: HERREGUD hvor masse jeg gruer meg til dette pæset !

I går var jeg på 80-talls party ! Det var kjempeartig og jeg storkoset meg. Frank var på utdrikningslag, så jeg plukket han opp på veien hjem fra festen. Vi hadde, for første gang siden August ble født, barnevakt for kvelden, og jeg tenkte ikke på det engang. Var veldig veldig deilig, og jeg gleder meg til nesten gang vi får den muligheten.


Hehe.. noen dårlige webcam- bilder av 80-talls outfiten i går. Og dette er før jeg fikk kastet på litt blåsort sminke. Svart tights med skinnpartier, svær 80-tallsgenser, høy pannelugg og plastic juggel. Fikk ikke tatt skikkelige bilder, så disse dårlige webcambildene (med det pokkers bildet bak meg som jeg glemmer at er der HVER gang) får bare duge. Jeg storkoste meg ! ELSKER jo temafester.

I morgen skal jeg på jobbintervju. *pewhhh*. Det er ikke min favorittaktivitet. Men hvem liker vell EGENTLIG jobbintervju. Det er egentlig en litt sånn høyt-der-oppe-jobb med lønn-etter-avtale og store arbeidsoppgaver. Så jeg har ikke STORE forhåpninger, men noen små kanskje ? Har søkt på to jobber den siste måneden, og venter enda på svar fra den andre. På denne store greia jeg skal på i morgen er det bare 9 søkere.. men flere av dem er veldig kvalifiserte. På den andre er det 27 søkere, men jeg har ikke fått søkerlisten enda så jeg vet ikke hvor jeg stiller i sammenligning. Måtte iallefall dra innom et par butikker i går for å plukke opp noe som jeg kan ha på meg på intervjuet. Det var ikke så enkelt som jeg trodde det skulle bli, og jeg er enda ikke helt 100% sikker på antrekkvalget. Kjøpte flere skjorter, og skal levere tilbake de andre som ikke blir brukt.  Æsj, nå fikk jeg bare sommerfugler i magen. Så i morgen er det altså intervju, litt jobb, Hilde skal til tannlegen, bringing, henting, middag og Hildes svømming. Jeg skal være hos rådmannen klokken 08:30 så jeg bør vell kanskje ordne mest mulig klart her hjemme i kveld. Nå går jeg å prøver forskjellige intervjuklær og legger frem klær til ungene. God natt og wish me luck !6 kommentarer:

Anonym sa...

Lyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykke til!!! Det er ingen som ikke vil ansette søte og dyktige deg, det er jeg sikker på!

Hilsen Fam!

Randi sa...

LYKKE TIL!!!
Sender masse gode intervju vibber!!

Elise sa...

Hehehe.. takktakk :)
Njaa.. til akkurat den jobben der kan du være søtest i verden og fremdeles komme veldig til kort :P

Anonym sa...

Det var da fryktelig til negativitet :p Gikk det bra?

Anonym sa...

Hilsen Fam :p

silje Krogsæther Høvik sa...

Ååå så søt kledd i 80-talls!

by mlekoshi