The mother of all headaches..

mandag 6. september 2010

Noen som lurer på hvorfor det er så lite bilder av MEG på bloggen ?! Mange, spesielt fjortis-råsa-bloggere slik som living doll, Julia Nyland, luksudyret, ida wulff mm. for å gi konkrete eksempler til dere som ikke kjenner til denne "sjangeren", legger ut bilde på bilde av seg selv i alle vinkler i innlegg etter innlegg. Nå er dem ikke helt like disse bloggene.. jeg syns for eksempel det er rasende morro å lese Idas blogg av og til. Hun skrive bra og har gode poenger. Men jeg har forsøkt å legge ut bilder av og til.. eller.. forsøkt å TA bilder av og til just for the fun of it. Men dette er ikke en råsa-ukens-antrekk-blogg.. og jeg er så UTROLIG lite fotogen ! Jeg er alltid bak kamera og aldri forran. Og hver gang Frank prøve å ta bilde av meg av en eller annen grunn blir det helt grusomt ! Hvorfor skrive jeg dette ? Jo for i dag er jeg i avisa.. heldigvis ikke det største bildet. Men likevell. jeg ser ut som jeg har spist ei flue eller noe... *sukk*


Ikke bare var bildet dårlig.. journalisten skrev mye vrøvl også. Takk til han ! Nok selvsentrert vrøvl herfra. Jeg fikk en trist telefon i dag om at et familiemedlem er alvorlig syk. Så nå venter jeg på at pappa og onkel skal komme til Tromsø. Det er igjen en påminnelse om hvor skjørt livet er og at vi ikke skal sitte her å tenke på alt vi ønsker å gjøre og ha det kjipt. Vi må gjøre det NÅ.

Jeg våknet med the mother of all headaches i dag. Utrolig sliten og utkjørt. Og Frank våknet tett som en potte og redusert. Så vi leverte ungene på skole og i barnehagen (og jeg skal si dere... August ble OVERlykkelig da han kom seg i barnehagen etter helga og kastet seg i armen til personalet. Han har sikkert kjedet seg grønn i helga.) og dro hjem igjen. Jeg la meg litt på sofaen for å lese litt i et blad og våknet pluselig over tre timer senere. Herlig ! August styra voldtsomt i natt igjen, så vi er rimelig utkjørte. Jeg er fremdeles sliten, selv om hodepina er borte.
3 kommentarer:

Jasa Seo sa...

Its such as you learn my thoughts! You appear to grasp so much approximately this, such as you wrote the e-book in it or something.

I think that you simply could do with some p.c.
to force the message house a little bit, but other than that, this is great blog.
A fantastic read. I will certainly be back.

Situs Poker Online sa...

GOOD Articel, Thanks for information..

Unknown sa...

What magazine is that, I actually not so understand about norsk language, and also feel free to visit my site about Situs Poker Online

by mlekoshi