potato potato tomato tomato

søndag 5. september 2010

De fleste dagene er jeg stortsett fornøyd med potetutdannelsen jeg faktisk har.. Men på dager som i går blir jeg så veldig obs på at hvis jeg fortsetter i jobben jeg har så vil jeg etterhvert sitte igjen med veldig snever kunnskap på få områder. Jeg vil ut, frem og opp ! jeg vil LÆRE mer og jeg vil bruke meg selv mer. Akkurat nå så blir jobben veldig ensformig og langt ifra utfordrende. Når vi som bare har et par år på baken i arbeidslivet fikk se andre som har mange år på baken i arbeidslivet rådgive i går så følte vi at vi kanskje ikke akkurat rakk helt opp på mange av de litt sære tilfellene. Men slik skal det jo være. Vi kan ikke vente å ha detaljkunnskap på områder vi ikke jobber med. Men plutselig virker områdene vi jobber med så utrolig døll kjedelige. Og det er dem også. Men Tromsø er en dritvanskelig by å finne utfordrende og gode jobber i. Så hva skal vi gjøre !?! Ta tiden til hjelp og jobbe med oss selv.

Jeg sitter å ser på nettsidenen til juristenes utdanningssenter og  finner mange kurs jeg gjerne skulle tatt. Kurs som "ekspropriasjonskurs", "konstraktsforhandlinger", "økonomiforståelse", "effektiv argumentasjon", "det årlige helserettskurset", "det årlige bolig - og eiendomsrettskurset", "årlige kurs i familie og arverett", "årlgie plan og bygningsrettskurs", "regnskapsforståelse", "innføring i offentlige anskaffelser" osv. Men de billigste kursene kommer på 5000 med overnatting og de dyreste kommer vell på over 10 000 med overnatting. Så da blir det bare med tanken der og. URK ! Kanskje vi bare skulle ha en månedlig "fagsamling" hjemme her hos oss siden vi er to i samme situasjon. Nei, nå fabler jeg bare.. Jeg er bare så lei av at alt skal være et salig kaos med fortvilelse og desperasjon.

Har nok  ikke fått sove så godt i natt heller. Fikk selvsagt meldinger fra Døgnvill-gjengeren i natt også. Og August våkner hver natt i 3-4 tiden og holder det gående i 1-2 timer. Og slik har det vært nå i et par uker. Vi er så LEI ! den irritasjonen når du igjen våkner midt på natten uten grunn blir etterhvert til ren fortvilelse. Og når du ikke ser noen løsning på det hele så blir det bare litt sånn... veldig frustrerende.

Så helgen er straks over, og ingen av oss har greid å spare opp et fnugg med overskudd. Vanligvis har vi greid å gjøre nettopp det slik at vi kan møte den kjiperne hverdagen vi har for tiden. Og jeg VET at det er mye sykdom i luften. Og at vi nå har en barnehageunge og en skoleunge betyr at vi veldig snart får sykdom i hus. Pesimistisk jeg ? Ja, akkurat nå er jeg det. Det er ikke meningen å plage dere med et kjipernt innlegg på en ellers så greit søndag. But I write what I feel. Og akkurat nå er penger og tidsmangel vår største fiende som vi hater og får iallefall meg til å gå rundt med nervene utenpå huden. Håper dere andre har en litt bedre søndag enn hva jeg har iallefall.

Ellers i verden ? Jo, se på denne aldeles nydelig, og helt oppi gaten min, Mei Tai fra danske Kleinsmekker.


Her ligger den ute til salg. Deilige høstfarger med kule biler.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi