trøtt.. trøttere... aller, aller trøttest.

lørdag 4. september 2010

Det er siste dag med Døgnvill i Tromsø og det blir godt når det er over... neida, jeg hadde jo dessverre ikke mulighet til å delta på Døgnvill i år, men har samtidig til de de grader fått føle det på kroppen. Som privat sjåfør og hotell for min kjære bror som er her har det resultert i masse kjøring og en del unødvendig nattevåk. Skal ikke skrive så mye i affekt her og nå, for jeg  er bare SÅ trøtt ! Nok om det...For i dag var det Juristdagen - og i 22 byer har det stått jurister på stand og gitt gratis juridisk veiledning. Og som bildet viser var det en intressant opplevelse etter minimalt med søvn i natt.haha.. jeg ser ut som en breiflabb og Siv Elin ser ut som hun ser noe VELDIG rart baki der. Vi var litt blåfrosne etter noen timer på stand i duskevær og vind.Haha.. "Spør meg, jeg er jurist !". Forestill dere hvor mye morro det hadde generert å hatt denne på seg ut på byen ?! Nå tror jeg at jeg skal legge meg på sofaen med en glasscola og HÅPE at vi får sove i natt uten noe tull fra overivrige Døgnvill-gjengere....2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kule t-skjorter, du bør absolutt ha på den i andre sammenhenger. ☺

Randi sa...

God natt! Sender masse sovevibber!

by mlekoshi