Høsten er over oss...

onsdag 1. september 2010

  I dag har det vært en skikkelig høstdag. Skogen utenfor vinduet er gul og orange. Vært er kaldt, vått og surt. Det er påkrevd med støvler med hjemmestrikka ull-lester (i gave fra Franks mormor) og regnjakke. August måtte bytte vårposen i vognen til vinterposen. Lenge så det ut som om dagens store utfordring på jobben ville være å finne ut hvilken tetype jeg skulle velge i te-skuffen som inneholder utallige te-sorter, men så dukket det plutselig opp over 300 revurderingssaker som vil ta oss hele uken å få unnav. Vi måtte fyre i peisen da vi kom hjem og kvelden har vært sofakos med strikketøy i sofaen. Alt er veldig høst ! 

Så høst var det i dag at jeg måtte gå inn på nøstebarn og bestille to plagg som har stått langt opp på ønskelisten lenge nå. August er en akrobat om natten, og fryser lett. Han sparker konsekvent av seg dynen, og nøstebarnpysjen han har i strl 74 er VELDIG knapp nå. Så nå er det en blå nøstebarnpysj i størrelse 98 med fot på vei. Og samtidig en blå (det er en utrolig fin blåfarge altså !) sparkebukse uten fot på vei i strl 98. Disse passer han sikkert i 2 år nå - og det bør det til den utrolig stive prisen. Men de er gullegode altså ! Nå har jeg enda noen bursdagepenger igjen fra 1-årsdagen som det skulle kjøpes klær for. De tenkte jeg at vi skulle bruke på ullbodyer, ullstrømpebukser og ullsokker. Hilde har det meste av det hun trenger.

Nå skal jeg prøve å komme meg i seng. Har et tonn med revurderingssaker som venter på jobb i morgen... Og jeg kjenner allerede at mørketiden er over meg. Da fungerer jeg ikke så bra :( Og jeg tror nok at det blir ekstra ille i år siden vi faktisk ikke har hatt sommer :(Ingen kommentarer:

by mlekoshi