Feriering og popcorn (igjen).

mandag 4. oktober 2010

Det er mye ferie i luften. Jeg hadde jo trossalt en hel "ferie"dag fra jobb på fredagen for å passe på småenglene når det var planleggingsdag i barnehagen og på skole. Men ellers så er min mamma, pappa, onkle, tante og to søskenbarn på cruise i karibien akkurat nå. Jeg skal innrømme at jeg er litt grønn av missunnelse, selv om jeg selvsagt uner dem denne turen. Men jeg har hele 9 dager ferie igjen i år - mohaha !

Og gjett hva ? Dem har en reiseblogg - haha ! Det ligger til familien. Men her følger jeg altså med. De er i skrivende stund på Haiti - med Oasis of the seas. Verden største cruiseskip. Deilige folkens ! Storkos dere - og ta masse bilder til oss blåfrosne nordlendinger.


Og vår eldste hund, Lex, er på ferie i Bodø. Han har det som plommen i egget og jeg er SÅ glad for at han endelig har det bra igjen.

Popcorn igjen.. Viser til det forrige blogginnlegget. Jeg har foreløpig poppet 3 ganger nå, og den siste var best. Men vi jobber enda mot det ultimate kino-popcornet. Men det som fungerer bra så langt er i lettbrune litt meierismør (ikke margarin) på 70% av toppvarme i en stålkjele med glasslokk. Så har vi litt nøytral olje uten smak oppi før jeg hiver popcorn for å dekke bunnen i kjelen oppi. Jeg strør fort salt på det hele før jeg hiver på lokket. Det som er vanskelig er faktisk å få av popcornet før de blir svidd. Med engang det er litt svidd er smaken ødelagt. Fortsetter forsøket !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi