Guess what ?

tirsdag 19. oktober 2010

Det er jo JUL om litt over to måneder. Iiiik ! Så fort ! Jada, jeg reagerer ikke så mye over å finne julemarsipan i butikkene, men se hva jeg fant på Åhlens:


Kuler til juletreet ! Det ble for drøyt for Elise, så jeg og Fam slo sammen men liten plan i panikk i kveld - innen da og da skal vi ha julegavelisten klar, innen da og da skal vi kjøpe osv. Så nå kjære lesere: dere er advart. Det vil komme noen julerelaterte innlegg i bloggen innen nær fremtid.

Ellers.. Ja, lille Tore som jeg viste frem i innlegget under. En søt liten marsvingutt på 6 uker som bor på rommet til Hilde. De er veldig søte sammen, og jeg gleder meg til han blitt litt større og litt mindre redd slik at Hilde kan ha masse gleder sammen med han. I går gjorde hun rent burdet for første gang. Jeg satt bare på gulvet og flirte for meg selv der hun skrubbet matskåla hans og småkjeftet på han for at han hadde bæsja i buret og sånn. Nydelige jenta mi !Nå er det natt igjen.. og så kommer morgenen altfor fort. Håper formen til August er bedre i morgen.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi