Nå er helgen straks over - det er søndagskveld. Den verste kvelden i uken. Dagen før jobbuken starter. Og i dag har det vært et skikkelig forferdelig og deilig høstvær. Det er deilig når jeg kan sitte inne og se at det stormer utenfor vinduet. MEN dette er ikke deilig når du har en 1 åring som er totalt destruktiv når han ikke får gå ut å finne på ting. Herremin for en vilje, for en stahet... og for en rastløs liten sjel vi har i hus. Han gleder seg nok stort til å komme seg i barnehagen i morgen. Formen er ikke helt 100 % enda, så det ville ikke vært så lurt å gå ut i dag.


Herlige høstværet med vind, regn og snø i fjellene.


Snuppa har vært på basketkamp sammen med tante Kirsti  - og her er hun sammen med kveldes største poengsanker Ron Timus.


Deilig kakefarge som venter på å bli brukt i tre herlige rosafarger. Kakeplanen er klar, så nå er det bare å vente...

Ellers så er det meste i rute, det eneste som vi er litt nervøs for er om barbiekjolene kommer frem i tid. Vi hadde egentlig tenkt å ha bursdagen hennes på selve dagen som er på lørdag. Men så kom det beskjed fra skolen om at klassen skal ha skoletur på lørdag, så det er bare å trå til og ha det på lørdag og søndag.Ingen kommentarer:

by mlekoshi